Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Melyik a homofósabb?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a homofósabb?

Figyelt kérdés
Én inkább arra vágyom hogy fiúkat dugjak meg, de arra viszont nem hogy engem dugjanak. Melyik a nagyobb homofóbbság ha valaki arra vágyik hogy megdugjon más fiút vagy arra hogy őt dugják meg?
2021. aug. 4. 22:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A te logikád szerint értve, ha erre gondolsz, akkor szerintem kicsit kevésbé homokosabb, ha te akarsz mást megdugni. Mert végül is ugyanazt csinálnád egy fiúval is szívesen, mint amit egy lánnyal csinálsz. De ugyanakkor hozzátenném, hogy ez elég óvodás gondolkodás is, aminek nem sok alapja van.
2021. aug. 4. 22:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Izé némi fogalomzavart látok... homofób = olyan ember aki zsigerből gyűlöli a melegeket, biszexeket.

Egyébként meg tökmindegy hogy passzív, vagy aktív vagy - ha másik pasival akarod csinálni akkor meleg (v. biszex) vagy és kész.

2021. aug. 4. 23:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

2-esnél a pont.

Egyébként meg azt csináld amire te vágysz és olyan partnert keress akivel ezt megvalósíthatod.

2021. aug. 5. 05:39
 4/4 anonim ***** válasza:
94%
Hulye vagy
2021. aug. 5. 08:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!