Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más bi-nek is szüksége van rá, hogy legyen legalább egy bi barátja?
Én bi nő vagyok, férjnél. Sajnos úgy alakult, hogy a barátaim között mindenki hetero. Nagyon hiányzik egy bi barát, akivel meg lehetne beszélni a közös témákat, problémákat.
Sajnos eddig hiába próbálkoztam barátot szerezni, nem sikerült, mert aki szóba áll velem, az nyilván szeretne is valamit.
Más is van így?
Egy bi-nek csak is lehetséges áldozatok vannak, ha úgy nézzük :D
De ahogy minden pasi sem jön be "úgy", nem minden nőt látok vonzónak, de ettől függetlenül lehet szimpatikus, és jó barát.
Nekem nincs erre igényem, vagyis inkább azt mondom, a hetero legjobb barátnőmmel például sokkal több mindent meg tudok beszélni nőkkel kapcsolatban, mint az egyik leszbikus barátnőmmel, szóval szerintem nem ettől függ a dolog. Legjobb barátnőmnek bármilyen perverz gondolatom bátran elmondom, de a másik barátnőmmel nem alakult ki ilyen fokú közvetlenség, úgyhogy szerintem a inkább a másik nyitottságán múlik, hogy vevő-e a problémádra, mintsem a szexualitásán.
Mint ahogy nekem van gyerekem, de attól mert még egyik barátomnak sincs, nem szeretnék keresni olyat akinek van, mert a meglévők így is tökéletesen megértenek, ha ebben a témában beszélgetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!