Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kinek hány évesen volt először...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek hány évesen volt először bármi szexuális élménye?

Figyelt kérdés
Hogy történt?

2021. júl. 31. 13:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Óvódában lehúztuk a lányok bugyiját és nézegettük a puncijukat. Ez számít? Én még emlékszem rá...
2021. júl. 31. 13:37
 2/16 anonim ***** válasza:
86%

14 évesen fiúval, 19 évesen lánnyal.

F

2021. júl. 31. 13:39
 3/16 anonim ***** válasza:
92%
Kb 11 eves voltam, mikor a pár évvel idősebb unokatesóm megmutatta, hogy kell kiverni. Annyi, hogy nem tudtam elélvezni, de nekem ez szexuális élmény volt már. Aztan hosszú szünet, az első valós élmény 16 évesen jött, mikor csokolóztam egy lánnyal, és össze-vissza tapiztuk egymást. Majd rendes petting és szex is csak 18 évesen. F
2021. júl. 31. 13:48
 4/16 anonim ***** válasza:
88%
14 évesen a padtársamat (roma lány volt) tapiztam. Simogattam a combjait és a melleit.
2021. júl. 31. 14:35
 5/16 anonim ***** válasza:
95%
12 évesen volt az első magömléses masztim. 14 évesen volt az első közös masztim egy egyetemista sráccal.
2021. júl. 31. 16:25
 6/16 anonim ***** válasza:
95%
21 évesen volt közös maszti, orál
2021. júl. 31. 16:56
 7/16 anonim ***** válasza:
96%
13 éves voltam amikor leszopott egy 16 éves fiu.
2021. aug. 1. 10:41
 8/16 anonim ***** válasza:
95%

12 évesen kivertem a bátyámnak a farkát

12 évesen önkielégítés

15 éveswen szüzesség elvesztése lánnyal de 2F1L felállásban

16 évesen barátom leszopott

25 évesen az első hármas szex

2021. aug. 1. 11:43
 9/16 anonim ***** válasza:
93%

13 évesen több lett a szomszéd lánnyal, aki az osztálytársam is volt. Onnantól elválaszthatatlanok voltunk. Csókolózásig, ölelkezésig, tapizásig jutottunk.

Több randi, de szex nem jött össze.

19 évesen összejöttem egy 17 éves csajjal, aki tapasztaltabb volt nálam. Egy éve ismertem, de előtte semmi nem volt köztünk, alig beszéltünk. Második randin kézzel kielégítettük egymást, harmadikon már orál és közösülés is volt. Két év szenvedélyes viszony után házasság lett belőle. 21. Biszex lévén idővel nyitottunk a hármas, négyes élvezetek felé.

28 évesen válás

29 évesen egyik bi fiú partnerünkkel kettesben és egy párral hármasban is összejöttem.

29 éves kortól 35 évesig élveztem az életet! Nagyjából 20 partnerem volt többégében lányok, nők, kettő srác. Volt hármas is aktuális barátnőimmel fiúval, lánnyal. Egyszer úgy alakult 5 csajjal voltam együtt egyedüli pasiként. (egyik a biszex barátnőm volt, a többi a lakótársa és a barátnőik)

35 évesen elvettem a legszexibb, legperverzebb biszex barátnőmet feleségül.

37 évesen összebútoroztunk egy bi csajjal hármasban. 2,5 évig éltünk együtt.

Immár 49 vagyok és még mindig igen aktív, perverz az intim életünk nejemmel! :-D

2021. aug. 1. 16:33
 10/16 anonim ***** válasza:
94%

29 évesen.

De ha tudtam volna, hogy ilyen izgi sz*pni, gimis koromban biztos pár srácot leápoltam volna.

2021. aug. 1. 16:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!