Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van itt olyan biszex vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan biszex vagy meleg fiatal srác akinek kicsi a penisze (8-12cm) és azért nem talált fiút vagy lányt magának mert szégyenli? Kort és méretet írjatok?

Figyelt kérdés

Egyik haverom 18 éves, és bevallotta, hogy biszex, de nem mer ismerkedni fiúkkal sem lányokkal sem mert 11cm állva neki. (Biszex/uni), de inkább a fiúk érdekli.

Hát én meg jól segítettem neki 😁😉🤗, mert én is bi vagyok amit én is elmondtam neki.

Azóta nagyon elvagyunk.

Vajon nőhet még neki.

Azt is mondta,hogy 15 évesen 9cm volt.

2021. júl. 30. 06:32
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

3as.

Igen elvagyunk.

Sőt....

Mióta kiderűlt, még nagyobb haverok lettünk.

2021. júl. 30. 16:04
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell szégyellni hogy kicsi, nagyon sokan azt szeretik!
2021. júl. 30. 19:42
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
A kicsit szeretem, nem a nagyot. Szóval nem zavar ha a partnernek az van, mert örülök neki. Szexibb is szerintem
2021. júl. 31. 02:55
 14/20 anonim ***** válasza:
86%
Nekem megfelelne
2021. júl. 31. 05:11
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Az első farok az életemben kb 10 cm volt és ujjnyi vastag. Ettől független jó volt szopni.

Szóval engem nem zavarna,ha akadna valaki,ilyesmivel rendelkező.

48 f

2021. júl. 31. 05:56
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 12 - 13 cönti. Kamaszon, hol magam alatt voltam, hol nem zavart és éreztem magamban elég önbizalmat. Alaptermészetem határozott, gyorsan gondolkodó, férfias megjelenésű, ám kellően laza, rugalmas is tudok lenni. Mindez átsegített a lelki mélypontokon. Valahogy mindig a pozitív életszemlélet kerekedik felül nálam.

13 - 14 évesen már volt tini kapcsolatom, amelyben a csókolózásig, tapizásig jutottunk. Osztálytársak és szomszédok voltunk, együtt nőttünk fel, szinte elválaszthatatlanok voltunk. Sajnos a középiskolát megkezdve szétmentünk, ő összejött egy 4 évvel idősebb barátunkkal, ami engem nagyon letaglózott. Próbálkoztam többször, de 19 éves koromig nem jött össze a szex. Sorkatonaság előtt megismerkedtem, egy akkor 16 éves diákmunkán lévő lánnyal az első malóhelyemen. Leszerelés után is ott dolgozott, két hét után összejött az első randink, a másodikon már szexeltünk is. Előttem volt három partnere, legutolsó egy harmincas kollégánk, akinek közismerten hatalmas intim mérete volt. Nem tudtam, de lecsaptam a lányt a kezéről! Engem választott a lány! Két év múlva összeházasodtunk. Az a tudat, hogy neki én kellek, a magam 13 centijével a 25+ mérettel szemben egy életre megalapozta a szexuális önbizalmamat! Intim életünk valóban jó volt, tüzes, szenvedélyes, fantáziadús! 6 évig voltunk együtt. Válás után 1,5 évig nem randiztam, majd újra belelendültem. Harmincas éveimben kiélveztem minden lehetőséget, amit hozott az élet. Egyetlen egy nő volt, akinek nem felelt meg az intim méretem. De vele olyan jó barátságban voltunk, hogy egyenesen meg merte mondani, számára ez kicsi. Mai napig, 20 év távlatában is, bartok vagyunk.

Pár év kalandos élet után a legszexibb, legperverzebb páromat feleségül vettem. Két gyermek szülése után kissé tágult, habár alapvetően is képes volt 4 ujjamat is elnyelni a barlangja, ha kellően fel volt húzva. Nem tagadom, vannak segédeszközeink is. Olykor igényli, de többnyire bőven elég az én kis szerszámom neki. Mindketten orálisan fixáltak vagyunk, tehát az együttlétek nálunk nem mindig a dugáson alapulnak. Fantáziánk szinte határtalan, számunkra az ötletesség, a változatosság, ami legfőképp gyönyörködtet! (hol segédeszköz egyikünknek vagy mindkettőnknek, hol romantikus gyertyafényes masszázzsal teli együttlét, hol szenvedélyes kefélés, hol szerepjáték, akár domina / alárendelt szerep, játékos bdsm)

Mindezt azért írtam le, mert éreztetni szeretném, nem minden a méret, sajnálatos, ha valaki a negatívumokra koncentrál az életben és tönkreteszi önmaga éltét!

49F (akinek kb. ugyanennyi partnere volt eddig, mint ahány éves)

2021. aug. 1. 15:39
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
16-os vagyok. Elfelejtettem említeni, hogy szintén biszex. Partnereim harmada férfi volt, kétharmada nő. Idővel kifejezetten a biszex nőket részesítettem előnyben a heterókkal szemben. Úgy nem kellett feszélyezni magam, vagy akár eltitkolni a valódi énem. Első és második nejem is biszex!
2021. aug. 1. 15:42
 18/20 A kérdező kommentje:

16os.

Szép megfogalmazás volt.

Pacsi.

2021. aug. 2. 07:14
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Hú, de imádnám, ha lenne egy 18 éves, 11 centis méretű pasi, akit kielégíthetnék! <3
2021. aug. 10. 10:54
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kifejezetten a kis méret tetszik. Vagy legalább ne legyen vastag. Az enyém kb. 16 cm. Biszex 53F.
2021. szept. 9. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!