Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen íze van a spermának?
Egyszerű google keresés volt.
"Íze és illata egyénenként más és más: egészségi állapottól, általános kondíciótól, sőt az elfogyasztott élelemtől is függ. Egyes források szerint az ananász, a kivi, a zeller, a görögdinnye, az áfonya vagy a szilva édessé teszi, míg a kávé és az alkohol kesernyés, a túl nagy mennyiségű állati fehérje pedig savanykás ízt és jellemzően dohos szagot ad neki.[2] Az ondó illata a gesztenyevirágéra emlékeztető.[3]"
Forrás:wikipédia
Biszex kategória, feltételezem, hogy férfi írta ki. Akkor miért nem kóstoltad még meg a sajátod, kérdező? Máris hozzájuthatsz egy ízvariánshoz. Nem egyforma mindenkié, és egyénileg is változó, a táplálkozástól is függően.
Én az izgalmi állapotom miatt imádom a g>cit a számban, meg úgy általában a testemen, főleg másoké, de a sajátom, saját magam számára kevésbé érdekes.
És érdekes az íze, az, hogy kié ilyen, kié olyan, de főleg az, hogy fröccsen, a másik gyönyörétől, amit én okoztam neki. És az én örömömre is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!