Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség, azt hiszem Paraphilie vagyok, mit tehetnék?
20 éves vagyok, és biztos vagyok benne, hogy a 11-15 év közötti fiúkhoz vonzódom szexuálisan de kapcsolatot nem szeretnék velük.
Ha esetleg nek tudnátok a jelentését a Paraphilie a Pedofilok fölött vannak eggyel.
Nem vonzódom kis gyerekekhez.
Tudom, hogy ez nem normális, de én ilyen vagyok valamiért.
Nem mertem eddig egy ennyire fiatallal sem lefeküdni mert abból botrány lehet ha kitudódik. Ti mit tennétek a helyemben lányok? Hogyan élnétek?
Fiúk, kérlek szépen ne válaszoljatok.
Ez nem egy felkérés randevúra poszt. Ha ezzel írsz rám, ignorálni foglak. Csak az értelmes válaszokat szeretném látni.
Köszönöm

A parafília csak egy gyűjtőszó, a hebefília a 11-14 évesek iránti, az efebofília pedig a 15-18 évesek iránti vonzalmat jelent, rád inkább ez (elsősorban az előbbi) vonatkozik.
Ha serdülőkort még el nem ért, vagy épp nagyon az elején járó fiúk vonzanak, az aggályos és nincs sem etikus, sem legális módja annak, hogy kiéld. Szexuálpszichológus segíthet együtt élni vele.
14 fölött jogilag nincs akadálya, de én pl azok közé tartozom, akik szerint nagyon nincs rendben, ha egy 20+ éves egy 16 év alattival létesít bármilyen kapcsolatot. Ez mindenesetre a saját lelkiismeretedre van bízva, még most amúgy abban a korban vagy, hogy nem mindenki fogja elítélni (ha ki is tudódik).
Ha korodbeliek vagy idősebbek is tudnak vonzani, akkor amúgy nincs akkora gond, de ha csak a kiskamaszok, akkor nem lesz könnyű az életed.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!