Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Segítség, azt hiszem Paraphili...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség, azt hiszem Paraphilie vagyok, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, és biztos vagyok benne, hogy a 11-15 év közötti fiúkhoz vonzódom szexuálisan de kapcsolatot nem szeretnék velük.

Ha esetleg nek tudnátok a jelentését a Paraphilie a Pedofilok fölött vannak eggyel.

Nem vonzódom kis gyerekekhez.

Tudom, hogy ez nem normális, de én ilyen vagyok valamiért.

Nem mertem eddig egy ennyire fiatallal sem lefeküdni mert abból botrány lehet ha kitudódik. Ti mit tennétek a helyemben lányok? Hogyan élnétek?

Fiúk, kérlek szépen ne válaszoljatok.

Ez nem egy felkérés randevúra poszt. Ha ezzel írsz rám, ignorálni foglak. Csak az értelmes válaszokat szeretném látni.

Köszönöm

2021. júl. 28. 15:06
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Ne haragudj, de egy 15 éves fiúval már nyugodtan lehet szexuális kapcsolatod, ha úgy kívánod. F
2021. júl. 28. 15:09
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Yep, 14 év a beleegyezési korhatár, afelettivel ugyanúgy lefeküdhetsz mintha 20 vagy 35 éves lenne.
2021. júl. 28. 15:16
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy a magyar jogszabályok eléggé engedékenyek. Itt fejletlenebb 14. életévét betöltöttel törvényesen kiélheted vágyaid, ha van kölcsönös szimpátia, fizetett kapcsolat nem lehet. Annyi, hogy azért az átlagemberek erkölcse ezt is durván elítéli, de elítéli az bizony a sima homoszexuálisokat is.
2021. júl. 28. 15:18
 4/6 anonim ***** válasza:
67%
Most már le leszel hallgatva, a kémprogrammal.
2021. júl. 28. 15:22
 5/6 harebell ***** válasza:
100%

A parafília csak egy gyűjtőszó, a hebefília a 11-14 évesek iránti, az efebofília pedig a 15-18 évesek iránti vonzalmat jelent, rád inkább ez (elsősorban az előbbi) vonatkozik.

Ha serdülőkort még el nem ért, vagy épp nagyon az elején járó fiúk vonzanak, az aggályos és nincs sem etikus, sem legális módja annak, hogy kiéld. Szexuálpszichológus segíthet együtt élni vele.

14 fölött jogilag nincs akadálya, de én pl azok közé tartozom, akik szerint nagyon nincs rendben, ha egy 20+ éves egy 16 év alattival létesít bármilyen kapcsolatot. Ez mindenesetre a saját lelkiismeretedre van bízva, még most amúgy abban a korban vagy, hogy nem mindenki fogja elítélni (ha ki is tudódik).

Ha korodbeliek vagy idősebbek is tudnak vonzani, akkor amúgy nincs akkora gond, de ha csak a kiskamaszok, akkor nem lesz könnyű az életed.

2021. júl. 28. 19:13
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Eddigh az 5-ös (harebell) az egyetlen hasznos válasz, a többi csak mellébeszélés!
2021. júl. 30. 14:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!