Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Férfiak, mit szólnátok ehhez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés
Ha barátnőtök kijelentené hogy biszex, és van valakije akit ezentúl be kellene vennetek hármasba?
2021. júl. 24. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kidobnám.
2021. júl. 24. 17:47
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Mármint plusz egy csaj? Beleférne alkalomadtán.
2021. júl. 24. 18:36
 3/7 WyAttilaBy válasza:
100%
Dobnám.
2021. júl. 24. 19:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi az hogy be kell venni?

Közösen meg lehet beszélni, ki mit szeretne, de az, hogy be kell venni valakit, nem férne bele.

2021. júl. 24. 20:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem megfelelne teljesen.
2021. júl. 24. 22:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Keresnék másik barátnőt.

Nem, nem a biszexualitásról van szó. Én is az vagyok egyébként. És talán még nem is a "hármasról", bár ez már annyira nem vonz, ha szerelmes vagyok valakibe. De alkalom adtán beleférhez.

A fő probléma itt a titkolózás. Mi az, hogy egy már kialakult kapcsolatban kell megtudnom, hogy ő biszexuális? Ez ilyen formán abszurd. Nem mondom, hogy most minden apróságot mondjon el már a második talin, de azért az ilyesminek még azelőtt ki kéne derülni, hogy ténylegesen összejövünk. Ez a bizalmat is aláássa, hiszen felmerül a kérdés, hogy ha ebben titkolózott, akkor még miben?

A másik fő probléma, hogy a hátam mögött csajozott be. Ez ilyen formán simán a megcsalás kategóriája. Pedig nem utasítom el kategorikusan a nem konvencionális kapcsolatokat, sőt, jártam is olyan nővel, akivel miután megbeszéltük, rendszeresen "kalandozott" nőkkel. Teljesen rendben volt. Tudtam róla, biztos voltam benne, hogy engem szeret, és nem érzelmi alapon csinálja, nem volt kifogásom ellene. (Cserébe én is pasizhattam volna, de túl hülyén éreztem volna magam, hogy épp egy pasi farkán pörgök, miközben van egy csodálatos barátnőm...) De az, hogy a másik háta mögött "kalandozzunk", az nekem nem fér bele.

A harmadik probléma pedig az, hogy olyan nincs, hogy "kell". Engem például ez kicsit sem vonz. Ha neki szüksége van más lányra, akkor csinálja, érezze jól magát, engem nem zavar. Akár még ha kérné, meg is nézném. De nem vonz, hogy be is szálljak, és egy másik nőt d*gjak.

2021. júl. 26. 10:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Minden további nélkül, ám mivel biszex vagyok, akkor előfordulhat, hogy néha pasira is szükségem lesz. Vele, vagy nélküle... ;)
jan. 1. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!