Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki verte már ki másnak a farkát egy öltözőben vagy wc-ben? Vagy esetleg együtt vertétek? Ha igen akkor nyílvánosan vagy bementetek egy zárt fülkébe? Hogyan kezdődött? Hogy beszéltétek meg, hogy csináljátok? Hogyan történt?
Figyelt kérdés
Vagy van olyan aki bement az öltözőbe/wc-be és magának kiverte?
Ha igen, akkor nyílvánosan bementél egy fülkébe?
2021. júl. 19. 10:35
11/25 passzivffi válasza:
Egy hotel szaunájában ketten voltunk és hátam mögé lépett és elkezdte simogatni fogdosni a fenekem én hagytam aztán hátranyúltam és éreztem a meredt farkát kivettem a gatyájából és verni kezdtem neki ő is kivette az álló farkam és verte nekem egyszer csak megfordított és lenyomta a fejem finoman én letérdepeltem és szoptam neki de sajnos hamar jöttek a szaunába mi szét mentünk mire bejöttek nem láttak meg minket
12/25 anonim válasza:
Strand zuhanyzójában vertük már együtt és egymásnak is
14/25 anonim válasza:
Még nem történt ilyen, de kipróbálnám. 18F
16/25 anonim válasza:
Ènis ki probálnám nyh rol vakaki?
17/25 anonim válasza:
Én nekem volt ilyen emlék az iskolai öltözőbe csináltuk sőt Aquaworldbe vertem magamnak a zuhany alatt lehet hogy egy kicsit más is látta
18/25 anonim válasza:
egyszer eggyik haveromnak strandon. nem birtunk magunkal mindketten nagyon kanosak voltunk es bementünk a wcbe aztan ott könnyitettünk egymason.
19/25 anonim válasza:
18 As mi nekünk is volt ilyen hogy a wc be egy másik haverommal meg egyszer volt hogy ilyen öltözőbe ami nyilvános helyen bárki be tud jönni mert nyitott ilyen kukac alakú de volt bátorságunk
20/25 anonim válasza:
19/ nekem eggyik legjobb ilyen elmenyem volt :) azota se törtent meg hasonlo se sajnos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!