Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még valaki aki így érez?
Szoval roviden:
hetero vagyok/voltam.
izgat(na) a szex passziv kent.
de semmi erzelem, vagyis se csok, se bujas, semmi "románc".
ha ezutobbiakra gondolok, elundorodom az egesztol, csak is a szex az amirol fantazialok az utobbi idoben. Jo lenne valakivel ezt privatba megdumalni ha egyaltalan van e meg valaki aki itt tart. Egyelore csak fantazia, sosem voltam azonos nemuvel, csak novel. 28F. Kisegito valaszaitokat elore is koszonom.
Minimum biszex vagy, ha ez izgatna.
Én biszex vagyok, ugyanez van velem, és már 3 éve tudom, hogy így jó nekem. Állandó barátnőm van, nyitott kapcsolatban vagyunk, és férfiakkal passzív vagyok, és nekem is csak a szex része kell, nem tudnék romantikus kapcsolatot elképzelni férfival.
Nyugodtan írj privátban, ha gondolod, mesélek
25F/bi
Az a legjobb, ha kipróbálod, és akkor kiderül, hogy tényleg tetszene-e, vagy csak fantázia marad a későbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!