Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SUB srácok mi izgat pasival?
Figyelt kérdés
Miket akartok subként egy pasitól?2021. júl. 18. 11:05
2/13 anonim válasza:
A Light SM főleg, a durva dolgok nem jönnek be
19F
3/13 anonim válasza:
Hátrakötött kezekkel lovagolni miközben a has és mellizmaimat marcangolja, időnként kíméletlenül meggyúrja a keményen lóbálózó dákóm, pirosra kínozza a makkom. Eközben jót szórakozik az elgyötört arckifejezésemen, kiröhögi a nyögéseimet, jajdulásaimat
4/13 anonim válasza:
Kötözés, cum control, ujjazás, multi orgazmus, meg hasonlók
5/13 anonim válasza:
kötözés, tágítás, cum controll, sperma etetés
6/13 kisördög1 válasza:
Irányítás, kényszerítés, bilincs, light BDSM
7/13 anonim válasza:
Kikötözés, alázás, fenekelés, pofozás, hajhúzás, kemény orál, fájdalom, és szexen kívüli alárendeltség is.
8/13 anonim válasza:
én még sosem próbáltam de ligh bdsm dolgokat kipróbálnám egyszer 21f
9/13 anonim válasza:
Nekem csak és kizárólag a szopás. A kőkemény, lüktető péniszt érezni a számban iszonyat jó érzés. Meg a végét, ahogy szétrobban a számban miközben erőteljesen pulzál.
Már csak attól, hogy ezt leírtam/rágondoltam megmerevedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!