Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz vége ennek?
Eddig több kapcsolatom is volt csak csajokkal, viszont mindig kívántam sráccal is együtt lenni és emiatt többször ez volt az ok amiért szakítottam. Majd ha találtam srácot újra csajra vágytam, mikor meg alakult valami a lánnyal ismét sráccal akartam lenni. Szinte folyamatosan váltakozik ez az érzés bennem és úgy érzem akármennyire is szeretnék kapcsolatot (lánnyal) de szeretnék együtt lenni srácokkal is és akár még komolyabban is megpróbálni, akkor is folyamatosan cserélődik bennem ez az érzés. Az utóbbi 1 hónapban majdnem pár naponta éreztem ezt, hogy egyszer csajjal akartam lenni egyszer sráccal. Szinte már megbolondulok hogy nem tudok vagy a hormonjaim nem tudnak dönteni mit is akarok.
Volt valaki még ilyen helyzetben? Hogy lehetne kilépni ebből az ördögi körből? 24/bi f

Olyat keress aki ezt tudja rólad, elfogad így és később lehet nyitott a kapcsolatotok. Vagy lehet benne hármas felállás.
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!