Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös zuhanyzóban láttál már merevedést, vagy veled ilyen történt?
igen strandon egyszer egy kb velem egykoru srac atjött az en kabinomba miközbe fürödtem, megnezni hogy nekem is hideg e a viz :D
bar nem volt teljesen merev neki de olyan fel allapotba volt kb. fura szitu volt. ö lathatoan nem jött zavarba :D
Más kérdésben már leírtam, de jöjjön itt is.
Kb 3 éve voltam vidéken egy koliban. A koli kb üres volt mert szünet volt de 1-2 lakó volt. Amikor elmentem zuhanyozni pont akkor kellett 2 másik srácnak is és pont a velem szembe eső fülkékbe. Néztek végig ahogy zuhanyzok majd az egyik felállította a farkát amire nekem is felállt kicsit hisz na...
Ekkor bezárta kulcsra az zuhanyzó ajtót és mindketten átjöttek. Szopás, smár, stb. Majd ezután a koliszobában folytattuk. Amíg ott voltam minden nap szexeltem velük. A story érdekessége, hogy már 27 éves voltam ekkor és ők meg 18-19 évesek. Sose mertem volna ilyet... Nagyon jó volt.
Sok merev, fél-merev farkat láttam már zuhanyozóban.
Velem is sokszor megtörtént, hogy megmerevedett. Nem szoktam szégyenlősködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!