Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Közös zuhanyzóban láttál már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közös zuhanyzóban láttál már merevedést, vagy veled ilyen történt?

Figyelt kérdés
zuhanyzó, tusoló, merevedés,

2021. júl. 12. 17:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
95%

igen strandon egyszer egy kb velem egykoru srac atjött az en kabinomba miközbe fürödtem, megnezni hogy nekem is hideg e a viz :D

bar nem volt teljesen merev neki de olyan fel allapotba volt kb. fura szitu volt. ö lathatoan nem jött zavarba :D

2021. júl. 12. 21:27
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Más kérdésben már leírtam, de jöjjön itt is.

Kb 3 éve voltam vidéken egy koliban. A koli kb üres volt mert szünet volt de 1-2 lakó volt. Amikor elmentem zuhanyozni pont akkor kellett 2 másik srácnak is és pont a velem szembe eső fülkékbe. Néztek végig ahogy zuhanyzok majd az egyik felállította a farkát amire nekem is felállt kicsit hisz na...

Ekkor bezárta kulcsra az zuhanyzó ajtót és mindketten átjöttek. Szopás, smár, stb. Majd ezután a koliszobában folytattuk. Amíg ott voltam minden nap szexeltem velük. A story érdekessége, hogy már 27 éves voltam ekkor és ők meg 18-19 évesek. Sose mertem volna ilyet... Nagyon jó volt.

2021. júl. 13. 08:55
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Iskolai úszáson alsóban együtt öltöztek a fiúk és a lányok, ott láttam mereven az egyik fiúnak.
2021. júl. 14. 11:15
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Sok merev, fél-merev farkat láttam már zuhanyozóban.

Velem is sokszor megtörtént, hogy megmerevedett. Nem szoktam szégyenlősködni.

2021. júl. 14. 11:21
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Láttam már én is merev, félmerev farkakat illetve velem is előfordult már merevedés. Koliban egész sokszor látni ágaskodó farkat mivel nyitott zuhanykabinok vannak. Ilyen esetekből lett közös verés is néha, mikor mindkettőnknek állt a farka és megláttuk, hogy a másik is húzogatja közben.
2021. júl. 19. 15:40
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy haverom, akivel az edzésen együtt szoktunk zuhanyozni és az utóbbi időben mindkettőnknél gyakran előfordul hogy feláll közben.
2021. júl. 19. 15:43
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig megmerevedik ilyenkor.Ritkán mást is láttam már
2021. aug. 8. 12:18
 18/20 anonim ***** válasza:
84%
Igen láttam sok merev farkat. Az enyémet látták sokat mereven főleg reggel.
2021. szept. 23. 06:54
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem láttam. Velem pedig strand öltözőjének zuhanyzójába történt meg. Egyszerűen próbáltam akkoriban önkielégítésről leszokni. Így spontán volt az orgazmus átélésnek hiánya miatt.
2021. dec. 17. 03:33
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Kollegiumban nagyon gyakori hogy felmerev vagy merev farkat latok. Nekem is volt mar par alkalom hogy zuhanyzas kozben felallt.
2021. dec. 17. 06:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!