Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van itt olyan passzív fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan passzív fiú vagy lány aki napi szinten análisan szexel?

Figyelt kérdés

Lett tőle valami bajotok?

Crossdresser srác vagyok, fél éve új lakótársam van, még pár hónapja még akart nézni beöltözve, végül szex lett belőle, amit egyre gyakrabban megismételtünk. Végül alap lett, hogy esténként fürdés után női ruhát veszek fel és együtt alszunk, általában minden este szex 2-3 menet. Mára már ha itthon vagyok mindig női ruhában vagyok és az esti szexen kívül nappal is megkíván, amivel nincs gond mert élvezem vele nagyon a szexet, de minimum napi 2 menet van, de ilyenkor hétvégén, ha mindketten itthon vagyunk, ma is reggel szexel indítottuk, majd főzés közben támadott be, plusz délutáni közös filmezésnek is az lett a vége és valószínűleg jön a szokásos esti menet is ha bírja még.

Amivel mondom nincs gondom, mert élvezem, csak nem akarom, hogy valami egészségügyi gondom legyen belőle ott.

Ezért kérdezem, azokat akik tényleg napi szinten csinálják régóta, hogy mik a tapasztalatok?

2021. júl. 10. 20:29
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Ezt en is tudnam elvezni.
2021. júl. 10. 20:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
De ugye nem csinálsz mély beöntést előkészületként minden egyes nap?
2021. júl. 10. 20:49
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Irigyellek :) Nagyon szerencsés vagy ^^
2021. júl. 10. 20:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem csinálok beöntést, mivel sokszor random jön a szex, mint pl ma amikor főztem, nem rohantam ki beöntést csinálni :D
2021. júl. 10. 20:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor semmi bajod nem lesz. Élvezd az életet :) Egyébként kíváncsi lennék pár dologra. Nem gond, ha rád írok privátban?
2021. júl. 10. 20:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha figyeltek az anális szex alapszabályaira (higiénia, síkosítás, fokozatosság) és nincs valamilyen alap proktológiai problémád (pl. belső aranyér) akkor semmi bajod nem lesz. A beöntés hasznos, de ha napi x-szer csinálod akkor kimosod az alsó béltraktus hasznos emésztőbacijait (1-2x nem gond, de napi többször nem célszerű).
2021. júl. 10. 23:03
 7/7 A kérdező kommentje:

5-s kérdezz nyugodtan.

Nincs szerencsére semmi problémám ott, szeretném, ha ez így maradna, ezért a kérdés is. :)

2021. júl. 12. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!