Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan passzív fiú vagy lány aki napi szinten análisan szexel?
Lett tőle valami bajotok?
Crossdresser srác vagyok, fél éve új lakótársam van, még pár hónapja még akart nézni beöltözve, végül szex lett belőle, amit egyre gyakrabban megismételtünk. Végül alap lett, hogy esténként fürdés után női ruhát veszek fel és együtt alszunk, általában minden este szex 2-3 menet. Mára már ha itthon vagyok mindig női ruhában vagyok és az esti szexen kívül nappal is megkíván, amivel nincs gond mert élvezem vele nagyon a szexet, de minimum napi 2 menet van, de ilyenkor hétvégén, ha mindketten itthon vagyunk, ma is reggel szexel indítottuk, majd főzés közben támadott be, plusz délutáni közös filmezésnek is az lett a vége és valószínűleg jön a szokásos esti menet is ha bírja még.
Amivel mondom nincs gondom, mert élvezem, csak nem akarom, hogy valami egészségügyi gondom legyen belőle ott.
Ezért kérdezem, azokat akik tényleg napi szinten csinálják régóta, hogy mik a tapasztalatok?
5-s kérdezz nyugodtan.
Nincs szerencsére semmi problémám ott, szeretném, ha ez így maradna, ezért a kérdés is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!