Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá magam hogy egy srácnak hagyjam hogy az arcomra élvezzen?
Figyelt kérdés
Gondolatban izgat, de félek ha ott lennék és mondjuk már elélveztem vagy épp verem akkro máshogy látnám.2021. júl. 10. 13:22
2/5 anonim válasza:
Engem is izgat sráccal hogy pl l-szopjon de félek hogy élőben élvezés után mi lesz... Ugyanis akkor elmegy a kedvem pl ha kiverem.
3/5 anonim válasza:
Magadat rávenni nem tudod. Ha izgat/érdekel annyira, hogy megtedd, akkor hajrá. Elhatározás kérdése.
4/5 anonim válasza:
Helló srácok!
Márk vagyok 28 éves, türelmes, megértő.
😘
5/5 anonim válasza:
Engem is eleinte csak érdekelt, és ha kivertem, elmúlt.
Azóta kipróbáltam, és tudom, hogy tetszik. Próbáld ki, max rájössz, hogy nem jön be.
Az én trükköm az, hogy nem verem ki aznap, és közben sem, és így megmarad a vágy.
Hajrá!
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!