Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van itt olyan nő, aki számára...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő, aki számára a szexnél szinte természetes lenne, hogy felcsatolhatós műpéniszt tesz fel?

Figyelt kérdés

2021. júl. 9. 17:58
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Nem kell, hogy természetes legyen, elég, ha nyitott rá :p
2021. júl. 9. 19:14
 2/10 A kérdező kommentje:
Értem, azért nőket is hallgassunk meg erről.
2021. júl. 9. 19:22
 3/10 anonim ***** válasza:
96%

Ki mondta, hogy én nem vagyok az? 23L bi vagyok és én benne lennék, partnerek közül viszont egy sem eddig, mindig én vettem fel

(Minden privátot törlök..)

2021. júl. 9. 19:28
 4/10 Gabipasika ***** válasza:
35%

Na igen... Kevés az olyan hölgy aki erre vágyik vagy netán még izgatja is. Én szívesen tartanám oda a seggem egy hölgynek. Kipróbálnám...

39/F

2021. júl. 9. 21:17
 5/10 anonim ***** válasza:
35%

3.

Ha nem szeret,hogy valaki priben kérdezne valamit akkor mi a francnak vagy itt??

És ez szól az összes hasonlónak!

Neveletlen b.nkó az ilyen ember akit ha kérdeznek, nem válaszol.

2021. júl. 10. 20:46
 6/10 anonim ***** válasza:
68%

Mert egy kérdésre válaszolok és nem vagyok kíváncsi a szavaiddal élve neveletlen bunkók hadára, akik fasz képet küldenek bemutatkozásként, így is volt nem egy üzenetem...

De ha te szeretsz nonstop hormon túltengéses kanos bunkóknak kedvesen elmagyarázni, hogy hagyjanak békén, szíved joga 🙃

Kicsit gondold át legközelebb, mindenkinek megvan a maga tapasztalata és indíttatása, nem sznobságból vagy felgmázásból írtam, amit..

2021. júl. 11. 11:11
 7/10 anonim ***** válasza:
36%

Én férfi vagyok, ezért elkerülnek a kanos bunkók, viszont a te magatartásod sértő rám nézve mert én nem tartozom a kanos bunkók közé, es ha normális beszélgetést szeretnék kezdeni egy ilyen fajta emberrel mint te, akkor a levelem kinyitás nélkül törlésre kerül.

Így te jársz rosszúl mert a normálisak is a levesbe kerülnek, én meg egy kalap alá veszem emiatt a nőket.

2021. júl. 11. 15:21
 8/10 anonim ***** válasza:
95%
Ha ez a véleményed valakiről, nem kezdeményezel beszélgetésbe, nem pedig beleállsz egy értelmetlen potenciális konfliktusba, pláne nem a magad megalapozatlan offenzív stílusában, de részemről rendben van, szíved joga, ahogy nekem is figyelmen kívül hagyni, ha valaki rám ír. Ha ismerkedni szerernék, a megfelelő platformra mennék, vagy itt a megfelelő topikban kérdeznék/válaszolnék. Ha a sértődöttségen akarunk lovagolni pedig amit te írtál sokkal offenzívabb, mint az, hogy kijelentettem, felesleges megpróbálni privátot írni.. FYI fél tucatan írtak rám így is
2021. júl. 15. 18:10
 9/10 anonim ***** válasza:
92%
Van.
2021. okt. 3. 18:25
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Van, nem napi szinten de használjuk! 49 bi csajszi
2021. nov. 28. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!