Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, aki számára a szexnél szinte természetes lenne, hogy felcsatolhatós műpéniszt tesz fel?
Ki mondta, hogy én nem vagyok az? 23L bi vagyok és én benne lennék, partnerek közül viszont egy sem eddig, mindig én vettem fel
(Minden privátot törlök..)
Na igen... Kevés az olyan hölgy aki erre vágyik vagy netán még izgatja is. Én szívesen tartanám oda a seggem egy hölgynek. Kipróbálnám...
39/F
3.
Ha nem szeret,hogy valaki priben kérdezne valamit akkor mi a francnak vagy itt??
És ez szól az összes hasonlónak!
Neveletlen b.nkó az ilyen ember akit ha kérdeznek, nem válaszol.
Mert egy kérdésre válaszolok és nem vagyok kíváncsi a szavaiddal élve neveletlen bunkók hadára, akik fasz képet küldenek bemutatkozásként, így is volt nem egy üzenetem...
De ha te szeretsz nonstop hormon túltengéses kanos bunkóknak kedvesen elmagyarázni, hogy hagyjanak békén, szíved joga 🙃
Kicsit gondold át legközelebb, mindenkinek megvan a maga tapasztalata és indíttatása, nem sznobságból vagy felgmázásból írtam, amit..
Én férfi vagyok, ezért elkerülnek a kanos bunkók, viszont a te magatartásod sértő rám nézve mert én nem tartozom a kanos bunkók közé, es ha normális beszélgetést szeretnék kezdeni egy ilyen fajta emberrel mint te, akkor a levelem kinyitás nélkül törlésre kerül.
Így te jársz rosszúl mert a normálisak is a levesbe kerülnek, én meg egy kalap alá veszem emiatt a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!