Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok, ti ezzel hogyan lennétek, ez ideális lenne?
Arra gondolok, hogy a pasitok azt mondaná, megérti, hogy szexuálisan néha nőkre is szükségetek van, és áldását adja ahhoz, hogy amikor nagyon hiányzik nektek a női érintés, akkor lánnyal is szexeljetek.
Ugyanakkor az fontos lenne neki, hogy őt továbbra is ugyanúgy kívánjátok, és a szerelem is megmaradjon, tehát a kapcsolat se érzelmileg, se testileg ne csorbuljon.
Szerintetek nektek ez menne? Azaz, ha néha csajjal is szexelnétek, akkor az nem lenne a kapcsolat rovására?
Megy is, simán.
Nem a pasim HELYETT szexelek csajjal, mert nem ugyanolyan a kettő.
Ideális helyzet lenne, csak sajnos, a párom sokkal féltékenyebb típus ennél.
21L
Mi ezt megpróbáltuk. El is kezdtem online ismerkedni lányokkal, viszont ők ezt a szituációt kifogásolták, mindenki, akivel beszéltem párkapcsolatot keresett, pedig nekem ki volt írva, hogy én csak szexpartnert, így nem jött össze. Meg aztán azért sem működött, mert nekem volt egy idő után rossz érzésem, nem voltam/vagyok biztos benne, hogy így ugyanúgy fogok tudni majd tekinteni a kapcsolatunkra, hogy nem megy majd a rovására, így felhagytam az ismerkedéssel. Ha tisztáztam magamban ezeket a bizonytalanágokat, akkor majd folytatom.
22L
Igen, csak is így menne a kapcsolat és azzal se lenne gondom, ha ő is eljár és biszex, mert velük könnyebb, tapasztalat.
Van, akinek nem megy a monogámia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!