Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy heteró srác csinálna ilyet részegen?
Figyelt kérdés
Pénteken buliztam barátokkal és az egyik srác állítja hogy egy nagyon helyes fiú a WC-ben orálisan kényeztette. Nem hittem neki de aztán mutatta hogy ráírt a srác facen hogy csak részeg volt és ne haragudjon stb. A srác 26 éves és a barátom elmondása szerint nagyon jó mérettel van megáldva. Szóval szerintetek érdemes lenne ráírni?2021. júl. 4. 16:58
2/5 anonim 

válasza:

Ha láthatta bárki hogy mi van miért ne? Max nemet mond. Szerintem amúgy annyira nem volt részeg ha emlékszik és ráírt. Egyszerűen csak nem vallja be magának. Ne ráírj hanem más buliba figyelj rá és ha ott van bulizz vele :)
4/5 anonim 

válasza:

add meg az elérhetöségét én is akarom öt
5/5 anonim 

válasza:

Szerintem ha legközelebb együtt buliztok próbálkozz be nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!