Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk volt olyan veletek hogy házibuliban kissé ittasan egy másik fiú orálisan kielégített?
Figyelt kérdés
Vagy csak hogy kiverte nektek hogy akartátok is meg nem is?? Szoval akkor jo volt de utolag elég gáz?2021. júl. 4. 16:32
1/9 anonim válasza:
igen nekem volt már olyan, bár mentségemre szóljon az volt az első tátrázásom. 19/f
2/9 anonim válasza:
Nem sajna de nagyon jó lett volna. Főleg mert évek óta bennem van hogy egy srácnak hagyni hogy leszopjon. De elnyomtam meg nem is jött a lehetőség...
3/9 anonim válasza:
Engem ittasan kb megerőszakolt 2 srác. Akartam is meg nem is. Akartam velük de nem úgy ahogy csinálták. De csak emlékfoszlányaim vannak róla. Arra emlékszem leginkább hogy az egyik a számba élvezett és hogy irdatlan mennyiségű spermája volt és hogy egész nap éreztem a szagát másnap is. Illetve hogy a másik srácnak nagy volt a farka. 16 v 17 voltam akkor.
4/9 anonim válasza:
olyan is volt hogy engem es olyan is hogy en mást..volt minden
5/9 anonim válasza:
Hogy lehet vkit megerőszakolni ha akarja? Meg hogy lehet hogy akarja és nem is :D
6/9 anonim válasza:
Ha bulizunk,biztos van egy két srác aki kibújik a bőréből.A pia felszabadít
előjönnek a titkos vágyak.Volt olyan bulink,hogy orgiává fajult .Heteró
fiuk szoptak,heteró lányok nyalták egymást.Na és a vegyes dolgok..
7/9 anonim válasza:
Csak fordítva történt meg. Nagyon élvezte, de azóta azért kicsit feszélyezve érzi magát a jelenlétemben.
8/9 anonim válasza:
volt többször is olyan hogy kivertük egymásnak néha kis cumi is volt
9/9 anonim válasza:
Egyszer leszopott egy faszi,én csak kivertem neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!