Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más sem vágyik annyira az anális szexre?
Figyelt kérdés
Inkább csak közös hoki, vagy orális szex jöhetne szóba. De így meg nagyon nehéz találni partnert?2021. júl. 4. 13:53
11/15 anonim válasza:
Én is! (Nem kérek privát üzeneteket!)
12/15 anonim válasza:
Én fiatal , vékony, sportos testalkatú szegedi passziv srác vagyok,. És én nagyon szeretem az anált. Akinek van kedve az irhaat☺️
13/15 anonim válasza:
Én csak szopni szeretek Viszonzást se kérek
14/15 anonim válasza:
Én szerettem és igény is volna rá csak partnert nehéz találni :)
F33
15/15 anonim válasza:
Anál nálam is kizárva. Csak szájjal és kézzel. Szintén Szeged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!