Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok, titeket gátol bármiben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, titeket gátol bármiben is az életben, hogy biszexek vagytok?

Figyelt kérdés
Pl. élethelyzeteket nem mertek emiatt bevállalni, vagy munkát, vagy zárkózottabbak vagytok emiatt?
2021. jún. 29. 18:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Pont, hogy sokkal nyitottabbak kezelem emiatt az életet.
2021. jún. 29. 18:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmiben sem. Én önmagam vagyok, néha rám mondták már hogy úgy viselkedek mint egy buz1, de volt, hogy cigánysrác ismerte fel ezt, és rám nyomult. Am meg nem veszem magamra, kicsit jól is esik, hogy látszódik, hogy feminin is vagyok.

De pl. volt fiú, akivel nem vállaltam fel, nem mertem kézenfogva vele sétálni, nem mertem megcsókolni mások előtt. Volt egy barátunk, aki előtt meg akartam csókolni, de szégyellős voltam, és a barátom fülébe súgtam, hogy elítélne. Ő hangosan megkérdezte a közös barátunkat, hogy elítélne e engem.

Azt mondta rá, hogy "Hát egy kicsit elítélnélek."

Csak viccelt, én meg felnevettem, mert nagyon hülyén hangzott, hogy KICSIT elítélsz valakit, amiért szereti a másik embert úgy.

2021. jún. 29. 18:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ellenkezőleg.
2021. jún. 29. 19:01
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Nem, semmiben nem tapasztaltam hátrányát, időnként belefutok visszamaradott itélkező utálkozó emberbe, de kit érdekel.
2021. jún. 29. 19:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Gátolja a stradolást. Amikor vékony szőrtelen hasat látok feláll rá... Nem jó
2021. jún. 29. 22:28
 6/8 anonim ***** válasza:
92%

4-es lenne egy kérdésem:

Hogy futsz bele időnként "viszamaradott utálkozó emberekbe"?

Hogy tudják meg, hogy biszex vagy?

2021. jún. 30. 01:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudtam még elfogadni magamban.

Nap mint nap részt veszek a melegező poénokba a többiekkel és hallgatom meg a beszélgetéseiket előttem amikor éppen a meleg pasikat ítélik el, hogy izgulhatnak egymásra hasonló dolgok.

Mivel titkolom és próbálok hetero lenni így folyamatosan az az érzésem van mint ha két énem véleménye lenne mindenről és néha félek megszólalni, hogy ők vajon melyik verziót tudják, pedig már évek óta nem is próbáltam barátnőt keresni annyira érdekel a másik oldal de nem mertem lépni. Sorolhatom nap estig de nem kellemes az biztos.

2021. jún. 30. 22:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó! Igen, hasonló az én "élményem" is. Ezért is kérdeztem.
2021. júl. 2. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!