Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek biszex? Vagy ezek barátoknál természetes
dolgok?
A kérdező szavazást indított:
55 szavazat
A barátod úgy hetero, ahogy én. Csakhogy én biszex vagyok, ahogy a barátod is. Ő még nem tudja magáról, vagy nem meri bevallani még magának se. Hagyd had forrja ki magát. Esetleg egy következő alkalommal véletlenül, előre megfontolt szándékkal érj a farkához. Ha tiltakozik, mondhatod, hogy véletlen volt, ha nem, akkor tudható, hogy jó eséllyel minimum biszex.
2021. jún. 25. 20:38
Már csak az hiányzott, hogy le ültessen, és úgy meg cumiztasson, ahogy azt illik!😅😂 Persze, hogy bisex.
2021. jún. 25. 22:43
Az hát :D
Csak a pia oldja a gátlásokat, kezdeményezni csak ennyire mer.
Legközelebb kicsit próbálkozz te is ha bepróbálkozik, szerintem kell egy kis löket.
Tuti benne lenne, max a piára fogná, hogy ittas volt.
Ha nem jön be neki a szitu, mondhatod neki, bocs, túl sokat ittam :D
Vagy hozz fel olyan témát, hogy egy biszex pasi azt mondta, hogy a pasik jobban cumiznak mint a csajok. Hátha azt mondja, hogy kipróbálná. Kelts benne kíváncsiságot.
2021. jún. 25. 22:52
4/17 A kérdező kommentje:
Ezen akkor is gondolkodtam hogy most kezdjek valamit a helyzettel vagy sem. De úgy voltam vele, hogy mivel ő tudja nálam hogy mi a szitu, én viszont nem tudhatom nála és így úgy gondolom neki kellene megtenni az első lépést. Részemről elég furán jönne ki, főleg ha mégsem bi.
Miért nem kérdezted viccesen: Mi van? Most szopatsz?
2021. jún. 25. 23:33
Meg hát! :)
Szerintem nagyon úgy tűnik, hogy akar tőled valamit. Lehet, hogy neked kéne megtenni a következő lépést, mert az ő "hetero" büszkesége akadályozza ebben. Persze csak óvatosan, mert esetleg közben meggondolja magát. De ez a viselkedése azért elég kihívó és nem csak simán baráti. Főleg nem álló farokkal. :)
Sok sikert! ;)
2021. jún. 26. 07:21
en áthivnám magamhoz,kis borocska es utana megcsokolnám,markolnám a dákojat,aztan jol leápolnám..biztos nem lenne ellenére
2021. jún. 26. 09:32
2021. jún. 28. 03:26
9/17 A kérdező kommentje:
25 évesek és már vagy 10 éve ismerjük egymást, de csak az utóbbi fél évben vettem ezeket észre. Kb. azóta mióta nyíltan vállalom a szexualitásomat.
2021. jún. 28. 14:22
További kérdések: