Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek biszex? Vagy ezek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek biszex? Vagy ezek barátoknál természetes dolgok?

Figyelt kérdés
Én egy meleg srác vagyok és ezt nyíltan vállalom is mindenhol. Tudják rólam. A baráti körömben az egyik fiú (aki amúgy nagyon jó barátom is) bulik alkalmával amikor iszunk állandóan ölelget, puszilgat, dicsér jellembelileg meg külsőleg is. A legutóbbi bulinál pedig mikor ketten voltunk egy helyiségben lekapta a pólóját és kérdezte hogy milyen a teste szerintem. Min változtasson hogy jobban nézzen ki. Meg hogy nagyon ad a véleményemre. Aztán, ahogy lenéztem észrevettem nadrágon keresztül hogy fullra állt neki. Persze ennél konkrétabb dolgok sosem történtek. Heterónak is vallja magát. Csak nekem furcsa ez hogy ha valaki heteró akkor miért csinál ilyeneket az egyik barátjával akiről tudja is hogy meleg.

2021. jún. 25. 19:23
A kérdező szavazást indított:
Tuti biszex
Ez csak baráti jellegű
55 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%
A barátod úgy hetero, ahogy én. Csakhogy én biszex vagyok, ahogy a barátod is. Ő még nem tudja magáról, vagy nem meri bevallani még magának se. Hagyd had forrja ki magát. Esetleg egy következő alkalommal véletlenül, előre megfontolt szándékkal érj a farkához. Ha tiltakozik, mondhatod, hogy véletlen volt, ha nem, akkor tudható, hogy jó eséllyel minimum biszex.
2021. jún. 25. 20:38
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
Már csak az hiányzott, hogy le ültessen, és úgy meg cumiztasson, ahogy azt illik!😅😂 Persze, hogy bisex.
2021. jún. 25. 22:43
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Az hát :D

Csak a pia oldja a gátlásokat, kezdeményezni csak ennyire mer.

Legközelebb kicsit próbálkozz te is ha bepróbálkozik, szerintem kell egy kis löket.

Tuti benne lenne, max a piára fogná, hogy ittas volt.

Ha nem jön be neki a szitu, mondhatod neki, bocs, túl sokat ittam :D

Vagy hozz fel olyan témát, hogy egy biszex pasi azt mondta, hogy a pasik jobban cumiznak mint a csajok. Hátha azt mondja, hogy kipróbálná. Kelts benne kíváncsiságot.

2021. jún. 25. 22:52
 4/17 A kérdező kommentje:
Ezen akkor is gondolkodtam hogy most kezdjek valamit a helyzettel vagy sem. De úgy voltam vele, hogy mivel ő tudja nálam hogy mi a szitu, én viszont nem tudhatom nála és így úgy gondolom neki kellene megtenni az első lépést. Részemről elég furán jönne ki, főleg ha mégsem bi.
2021. jún. 25. 23:26
 5/17 anonim ***** válasza:
96%
Miért nem kérdezted viccesen: Mi van? Most szopatsz?
2021. jún. 25. 23:33
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Meg hát! :)

Szerintem nagyon úgy tűnik, hogy akar tőled valamit. Lehet, hogy neked kéne megtenni a következő lépést, mert az ő "hetero" büszkesége akadályozza ebben. Persze csak óvatosan, mert esetleg közben meggondolja magát. De ez a viselkedése azért elég kihívó és nem csak simán baráti. Főleg nem álló farokkal. :)

Sok sikert! ;)

2021. jún. 26. 07:21
 7/17 anonim ***** válasza:
95%
en áthivnám magamhoz,kis borocska es utana megcsokolnám,markolnám a dákojat,aztan jol leápolnám..biztos nem lenne ellenére
2021. jún. 26. 09:32
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2021. jún. 28. 03:26
 9/17 A kérdező kommentje:
25 évesek és már vagy 10 éve ismerjük egymást, de csak az utóbbi fél évben vettem ezeket észre. Kb. azóta mióta nyíltan vállalom a szexualitásomat.
2021. jún. 28. 12:23
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
ismekedünk?
2021. jún. 28. 14:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!