Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívok, nektek volt olyan hogy pénzt kértetek a szexért?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy kb mennyit érhet egy kicsit nőies 26-27 éves passzív srác szüzessége?2021. jún. 21. 16:17
1/5 anonim válasza:
Nem, de támogatói kapcsolatban voltam már
2/5 anonim válasza:
Ha egy kövér/csúnya/hozzád képest nagyon öreg emberrel is tudnál szexelni, akkor biztos van olyan, aki fizet érte. Én jóképűbb, átlagos-vékony alkatú, magas srác vagyok és évente max 10 napot vagyok fent partnerkereső oldalon, de mindig többen is írnak ilyen kaliberű férfiak, hogy "nem ingyen" érdekel-e valami.
Aki jól néz ki és vonzó mások számára, az nem szorul rá, hogy fizessen a szexért. Főleg nem férfi-férfi szexben, ahol tényleg kb órák vagy maximum napok kérdése magadhoz hasonló kaliberű partnert találni. (Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.)
3/5 anonim válasza:
Soha nem csináltam pénz kérdést, vagy megélhetési témát ebből.
Inkább én segítettem ha kellett szakmai segítség, vagy bármi, haveri alapon és a pasi is.
5/5 anonim válasza:
Megsajnáltam egy srácot mert nagyon régen nem dugott.Nőt sem nagyon talált aki a barátnője lehetne. Szóval megdugott nagyon nagyot élvezet én meg örültem az ő gyönyörének, amit adtam neki. Önzetlenül segítettem rajta. Pénzért sosem szexeltem. Miután elment később vetem észre, hogy hagyott ott pénzt. Ez volt az első és utolsó estem amikor pénzt kaptam a szexért. F/60
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!