Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » 30 évesen kipróbálni nem késő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 évesen kipróbálni nem késő?

Figyelt kérdés
Izgatna sráccal most hogy nincs senkim. Fiatalos vagyok a barátaim is fiatalabbak. Vékony, átlagos, de eddig csak csaj volt. Késő ennyi idősen egy srácot is kipróbálni? Mármint értitek. Hogy nem hangzik bugyután hogy nem tudom mit hogy szeretnek? Meg szóval hogy kezdőnek lenni nem gáz?
2021. jún. 21. 08:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
32 vagyok és én is most akarom elkezdeni, de én a, passzív, "lányszerepet".
2021. júl. 14. 14:49
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Sosem késő el_buzulni.
2022. júl. 22. 15:02
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Éld meg ezt a vágyad, sosem késő.

Nyitott és kísérletező nő vagyok.

#2 leírnád, akár privátban is, érdekel, mostanában egyik biszex ismerőseimmel se történt semmi izgalmas. És tudok mások örömében osztozni.

2022. júl. 31. 14:35
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

én egy 29 éves srác vagyok, de még sohasem voltam sráccal

viszont engem a passzív/lány szerep izgat

kíváncsi volnék milyen lehet, ha most nem én dugnék valakit, hanem engem dugna meg valaki

amúgy vékony, alacsony vagyok

és elég hosszú a hajam :P

2022. aug. 1. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!