Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ez a meleg "szokás" a társkeresőkön? 3 bukta 1 nap
Szóval tegnap az itt javasolt rómeóra regeltem.
Az első pasi törölte magát 14.00-ra. (Strandon nyomkodtam a telót reggeltől) Addig kikért minden képet megbeszéltük hogy 8-kor tali.
A második írta hogy ok neki. Írom elindulok a városba a lakásba. Erre eltűnt majd 40 perc után közli evett. Mondom ok akkor induljon most. Erre írja elmegy még gyors zuhanyra. A zuhany azóta is tart ugyanis most néztem 14 órája volt online.
A 3. srác írta menjek át hozzá mert ő nem jön. Igaz 15 perc sétára volt... Elindulok. Írom neki hogy itt vagyok a címen. Se kép se hang sőt 6 perce nem volt online. 10 percet vártam és elindultam haza mondván ez is egy kamu. Ekkor írt. Bocs telefonom volt. Menjek vissza. Elindulok vissza mire ő is vett gyors zuhanyt. 10 perces... A lényeg végül lejött. Felmegyünk. Levetkőzök. Ő is. Simogat, majd a farkamhoz hajol majd közli neki ma még sincs erre hangulata. Előtte szétdícsérte a farkam, a testem, stb.
A korosztály amúgy 21, 26, 20 volt. Én 29. Eskü csak az dob fel, hogy találtam egy 20.000-est hazafele. :D

Erre mondták régen hogy sose azt nézd mi száll, hanem hogy mi "mász"!
Gratulálok!

Nem feltétlenül "meleg" szokás, inkább emberi gyarlóság - én is álltam már a megbeszélt helyen sokat várva, aztán a telefonja a delikvensnek ki volt kapcsolva.
Sok a megbízhatatlan egyén a társkereső oldalakon. Kiszűrni nem könnyű, de egy idő után könnyebb felismerni a képgyűjtőket, linkeket.

Eskü nem értem mit írt az első pedig elolvastam párszor.
Ne csüggedj. Sok a bolond. Megbeszéltem egy pasival a talit tegnapra. Reggel írok neki hogy 6 óra jó-e. Ezt írtam 9-kor. 13.40-ig még ment kb 3 üzenet olyanok hogy mi jót csinál ma a melegbe, meg hogy majd valamit jelezzen hisz várom a talit, stb. Erre 14.30-kor közli hogy mennyire nyomulok és neki ez sok. Eskü 4db 1 soros kb összesen 15 szóból álló üzenetet küldtem 9 és 1 óra között és VÉGIG online mutatta. De ez mind semmi közbe a legjobb barátomnak egész délelőtt írkált meg nyomult rá.

Én pl azt nem is szeretem, amikor valaki az aznapi találkozást erőlteti. Lehet épp aznap már kivertem és nincs akkora kedvem a dologhoz. Vagy ezer oka lehet. Inkább megbeszélek valakivel egy időpontot 2 nap múlvára, de az tényleg legyen biztos.
A rómeóról meg át lehet menni más komolyabb platformra minél hamarabb, ahol biztosabb a dolog. Ha oda átmentek, akkor látod a másik is komolyabban gondolja.

Pár éve egy 38 éves, háromgyerekes apukával találkoztam, aki tartós diszkrét kapcsolatot keresett. Nagyon nyomult a találkozással, egy téren találkoztunk, majd kocsival elvitt a műhelyébe.
Ahogy beléptünk, már szinte tolta le a ruhámat, ölelt, csókolt mert "szeretetéhsége" volt.
Egy bő órát voltam vele, nagyon élvezte, pedig csak lightos dolgok voltak.Mielőtt elmentem tőle, a lelkemre kötötte, hogy a héten még egyszer találkozzunk, feltétlenül.
Aztán mire hazaértem, már ott virított az emailje, hogy jaj, ő lefagyott, nem tudj ezt feldolgozni..stb. Lényeg, eltűnt, minden módon.
Nemcsak olyan van, aki nem megy el találkozóra, hanem ilyen is. Nem tudtam a miértjét, mert értelmes, szimpatikus ember volt és mindenben kezdeményező.
Ráadásul nem én voltam neki az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!