KezdƑoldal » SzexualitĂĄs » BiszexualitĂĄs » Szerintetek đŸłïžâ€đŸŒˆ vagyok?

Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

Cherxilyn kérdése:

Szerintetek đŸłïžâ€đŸŒˆ vagyok?

Figyelt kérdés
Kb. 10 Ă©ves koromban Ă©szre vettem hogy a nƑk valahogy “ jobban Ă©rdekelnek. “ Ha vissza gondolok, az elƑtt is de akkor foggalmam se volt az egĂ©szrƑl. Pl. a V mint ViktĂłriĂĄbĂłl Jade volt a mindenem stb. Szinte csak nƑ Ă©nekeseket hallgatok mĂ©g most is, Ă©s egyik-mĂĄsik nem csak Ă©nekeskĂ©nt jön be. Lehet ez csak rajongĂĄs mert konkrĂ©tan rajtuk kĂ­vĂŒl nem jön be senki, de gyakran Ășgy Ă©rzem nem. FĂ©rfi Ă©nekeseket is imĂĄdok de valahogy mĂĄshogy.
2021. jĂșn. 16. 21:21
 1/7 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Ezt csak te tudhatod. :) Probald ki, ha tetszik es szexualisan is izgat. Nem szukseges bekategorizalni magad.
2021. jĂșn. 16. 21:24
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/7 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Ha szexuĂĄlisan izgat a sajĂĄt nemed is akkor az vagy.
2021. jĂșn. 16. 21:44
 3/7 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Szerintem nem vagy zĂĄszlĂł, a zĂĄszlĂłk nem tudnak netezni, csak lobogni.
2021. jĂșn. 16. 22:12
 4/7 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Erre nincsen semmifĂ©le teszt, hogy megĂĄllapĂ­tsĂĄk vĂ©rbƑl. Ezt te Ă©rzed belĂŒl, hogy kihez hĂșzol, mondjuk vallak szakemberek akik sok kĂ©rdĂ©sbƑl megĂĄllapĂ­tjĂĄk nagyjĂĄbĂłl, de ott ƑszintĂ©nek kell lenni. (Nem 3 Ft)
2021. jĂșn. 16. 23:06
 5/7 anonim ***** vĂĄlasza:
12%

Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!

Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

2021. jĂșn. 16. 23:29
 6/7 anonim ***** vĂĄlasza:
81%
UtolsĂł tanulj mĂĄr meg szöveget Ă©rtelmezni,mielƑtt nekiĂĄllsz önkĂ©ntes moderĂĄtort jĂĄtszani:D
2021. jĂșn. 17. 11:14
 7/7 anonim ***** vĂĄlasza:
85%

Köszönöm a kioktatĂĄst, kedves 6-os, de annak ellenĂ©re, hogy nem Ă­rta ki a korĂĄt, tökĂ©letesen levĂĄgtam a stĂ­lusĂĄrĂłl, hogy messze nincs mĂ©g 18, maximum olyan 13-14 Ă©ves lehet. Ha pedig mĂ©gis elĂ©g idƑs hozzĂĄ, akkor iszonyatosat sĂŒllyedhetett az oktatĂĄs szĂ­nvonala az utĂłbbi Ă©vekben...

Legközelebb, ha esetleg vĂ©letlenĂŒl megint összefutunk, ne higgy akkora retardĂĄltnak, hogy ha meglĂĄtok egy 10-est, akkor egybƑl 10 Ă©vesnek hiszem. Köszike.

2021. jĂșn. 17. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!