Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnĆtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Cherxilyn kérdése:
Szerintetek đłïžâđ vagyok?
Figyelt kérdés
Kb. 10 Ă©ves koromban Ă©szre vettem hogy a nĆk valahogy â jobban Ă©rdekelnek. â Ha vissza gondolok, az elĆtt is de akkor foggalmam se volt az egĂ©szrĆl. Pl. a V mint ViktĂłriĂĄbĂłl Jade volt a mindenem stb. Szinte csak nĆ Ă©nekeseket hallgatok mĂ©g most is, Ă©s egyik-mĂĄsik nem csak Ă©nekeskĂ©nt jön be. Lehet ez csak rajongĂĄs mert konkrĂ©tan rajtuk kĂvĂŒl nem jön be senki, de gyakran Ășgy Ă©rzem nem. FĂ©rfi Ă©nekeseket is imĂĄdok de valahogy mĂĄshogy.2021. jĂșn. 16. 21:21
1/7 anonim vĂĄlasza:
Ezt csak te tudhatod. :) Probald ki, ha tetszik es szexualisan is izgat. Nem szukseges bekategorizalni magad.
2/7 anonim vĂĄlasza:
Ha szexuĂĄlisan izgat a sajĂĄt nemed is akkor az vagy.
3/7 anonim vĂĄlasza:
Szerintem nem vagy zĂĄszlĂł, a zĂĄszlĂłk nem tudnak netezni, csak lobogni.
4/7 anonim vĂĄlasza:
Erre nincsen semmifĂ©le teszt, hogy megĂĄllapĂtsĂĄk vĂ©rbĆl. Ezt te Ă©rzed belĂŒl, hogy kihez hĂșzol, mondjuk vallak szakemberek akik sok kĂ©rdĂ©sbĆl megĂĄllapĂtjĂĄk nagyjĂĄbĂłl, de ott ĆszintĂ©nek kell lenni. (Nem 3 Ft)
5/7 anonim vĂĄlasza:
Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnĆtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
6/7 anonim vĂĄlasza:
UtolsĂł tanulj mĂĄr meg szöveget Ă©rtelmezni,mielĆtt nekiĂĄllsz önkĂ©ntes moderĂĄtort jĂĄtszani:D
7/7 anonim vĂĄlasza:
Köszönöm a kioktatĂĄst, kedves 6-os, de annak ellenĂ©re, hogy nem Ărta ki a korĂĄt, tökĂ©letesen levĂĄgtam a stĂlusĂĄrĂłl, hogy messze nincs mĂ©g 18, maximum olyan 13-14 Ă©ves lehet. Ha pedig mĂ©gis elĂ©g idĆs hozzĂĄ, akkor iszonyatosat sĂŒllyedhetett az oktatĂĄs szĂnvonala az utĂłbbi Ă©vekben...
Legközelebb, ha esetleg vĂ©letlenĂŒl megint összefutunk, ne higgy akkora retardĂĄltnak, hogy ha meglĂĄtok egy 10-est, akkor egybĆl 10 Ă©vesnek hiszem. Köszike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!