Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hány évvel lehet idősebb, vagy fiatalabb nálatok az, akinek engeditek, hogy leszopjon benneteket? És ha ti szoptok?
Figyelt kérdés
2021. jún. 16. 09:11
11/22 anonim válasza:
28 vagyok es sztem csak fiatalabbnak hagynam :)
12/22 anonim válasza:
Oda vissza.69 Tök mindegy a kor.Tisztaság,vidámság.
13/22 anonim válasza:
35 évtől 50 ig ha én szopok. :) Viszonozni nem kell.
14/22 anonim válasza:
20 vagyok, 18-25 között szopnék vagy akár kölcsönösen
15/22 Gabipasika válasza:
39/F vagyok. Duci pasi.
Imádnék szopni egy 20 körüli srácot. Ápoltság a fontos mondjuk.
Engem is lehet szopni bár pasi még nem szopott.
Mivel ha engem szopnának akkor én is szeretnék így azt mondom max 40...
De 18-19-20 a nagy vágyam :)
És egyébkén nem is kell a kölcsönösség. Elég ha én szopok :) Főleg ha fiatal :)
Lehet írni ha akarsz ;)
16/22 anonim válasza:
A minimum a saját életkorom,max. 30. Persze tetszik valaki akkor nem gond ha idősebb kicsit,de általában 20-as pasik tetszenek meg annyira hogy le is szopnám őket(mondjuk még soha nem jutottam a közös masztinál tovább:( )
18/22 anonim válasza:
A kor nem számít annyira, ha apolt, borotvált, nem lelakott, s nem túl nyivákolós
19/22 anonim válasza:
-25,az idősebbek nem érdekelnek. 🤷
/22,a/
20/22 anonim válasza:
60 évest szoptam és brutál jó volt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!