Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok, amikor életetekben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, amikor életetekben először a szátokba élveztek, milyen volt?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy nem fogott-e el a hányinger, nem volt-e undorító, valamint olyan volt-e, mint amilyennek elképzeltétek? Ki akarom próbálni, de félek, hogy nem lesz olyan, mint ahogy azt képzelem ...

27F

2021. jún. 14. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Nekem nem volt vészes, 2 lövés jött talán. Nem volt hányingerem, mivel nem nyeltem le, de amit lenyeltem később attól sem.
2021. jún. 14. 15:44
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Olyan volt. Nagyon élveztem a helyzetet. Szeretem az ízét, le is nyeltem.
2021. jún. 14. 15:48
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon szuper volt az első is! Előtte már kóstoltam a sajátomat és az is ízlett. De amikor a srác számban lüktető farkából ömleni kezdett a magja már az élménytől is extázisba kerültem, az íze és a mennyisége csak plussz élnény volt. Soha nincs hányingerem olyan dologtól ami ízlik.
2021. jún. 14. 16:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Bennem is ez van, hogy a sajátommal sincs gond, akkor miért lenne attól, hogy más a számba élvez... biztos jó lehet, ahogy lüktet a számban ..
2021. jún. 14. 16:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt megbeszélve, de tudtam, hogy mit akar.

Én annyira nem akartam, de nem ellenkeztem.

A végén már nem is mozogtam, csak dugta a számat, én pedig vártam hogy elélvezzen.

Aztán elkezdett lüktetni a számban, de az első 3-4 rándulásnál nem jött semmi már azt hittem, hogy "megúszom" mikor iszonyat erővel a torkomba spriccelt.

Csak tartotta a fejem, nem tolta mélyre és csak jött és jött.

Annyira nem élveztem.

Azthittem sosem lesz vége.

2021. jún. 14. 17:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a vágy, hogy szopjak, erősebb volt, mint a félsz a milyentől, és, hogy az olyan b*zis. Izgató volt a másik farkát a számban érezni, és a végén lenyelni a friss spermát. Annyira izgató volt, hogy a végén, anélkül, hogy én, vagy a másik srác a farkamhoz ért volna, spontán elélveztem.
2021. jún. 15. 10:19
 7/8 Gabipasika ***** válasza:
100%

A legelső alkalommal úgy voltam, hogy akartam. Akartamy hogy a számba élvezzen, de a szopás közben elbátortalanodtam és az avarra vertem neki (dunapart...).

Második alkalommal engedtem, hogy a számba élvezzen le is nyeltem. Isteni érzés volt. Aztán egyszer volt még egy alkalom és valahogy utána már nem jött össze senkivel. Ennek már kb 6 éve...

Szeretném ujra átélni ahogy tele lüktetik a számat...

39/F duci

2021. jún. 16. 00:44
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkább kölcsönös volt.És torokra ment.A reakcióm,rögtön elsültem én is.

Mindketten nyeltük ahogy bírtuk. 17 évesek voltunk.Akkor lettem biszex.

Isteni volt.Utána még sokszor csináltuk...és mást is..

2021. jún. 16. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!