Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, amikor életetekben először a szátokba élveztek, milyen volt?
Gondolok itt arra, hogy nem fogott-e el a hányinger, nem volt-e undorító, valamint olyan volt-e, mint amilyennek elképzeltétek? Ki akarom próbálni, de félek, hogy nem lesz olyan, mint ahogy azt képzelem ...
27F
Nem volt megbeszélve, de tudtam, hogy mit akar.
Én annyira nem akartam, de nem ellenkeztem.
A végén már nem is mozogtam, csak dugta a számat, én pedig vártam hogy elélvezzen.
Aztán elkezdett lüktetni a számban, de az első 3-4 rándulásnál nem jött semmi már azt hittem, hogy "megúszom" mikor iszonyat erővel a torkomba spriccelt.
Csak tartotta a fejem, nem tolta mélyre és csak jött és jött.
Annyira nem élveztem.
Azthittem sosem lesz vége.
A legelső alkalommal úgy voltam, hogy akartam. Akartamy hogy a számba élvezzen, de a szopás közben elbátortalanodtam és az avarra vertem neki (dunapart...).
Második alkalommal engedtem, hogy a számba élvezzen le is nyeltem. Isteni érzés volt. Aztán egyszer volt még egy alkalom és valahogy utána már nem jött össze senkivel. Ennek már kb 6 éve...
Szeretném ujra átélni ahogy tele lüktetik a számat...
39/F duci
Ez inkább kölcsönös volt.És torokra ment.A reakcióm,rögtön elsültem én is.
Mindketten nyeltük ahogy bírtuk. 17 évesek voltunk.Akkor lettem biszex.
Isteni volt.Utána még sokszor csináltuk...és mást is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!