Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok, ti hogyan küzdöttetek a fiús vágyaitokkal?
16 évesen kezdtek érdekelni a fiúk is, de akkoriban szörnyen megijedtem ettől és pánikba estem. Egy ideid próbáltam elnyomni magamban, de aztán úgy voltam vele, hogy magam előtt már csak nem kell szégyellni. Én mondjuk eleve tudtam, hogy a lányos szerep a szexben sokkal kielégítőbb számomra hosszútávon, dugni valamiért nem szeretek. Így meg lánnyal eleve hosszútávon nem lesz jó egy kapcsolat.
Végül mikor már nagyon kíváncsi voltam lefeküdtem egy sráccal és ott bizonyosodott be, hogy nem csak fantázia szintjén tetszik a dolog. Én amondó vagyok, hogy próbáld meg a vágyaidat megismerni és ne félj megélni őket. Hosszú távon sokkal kiegyensúlyozottabb leszel, mintha mondjuk ráerőltetnél valami olyat magadra ami nem te vagy. Voltam lánnyal és az se rossz egyébként, de megdugni egyáltalán nem volt izgató és csak egy nyűg lenne.
Nincs ilyen szoros összefüggés.
Hiába egyszerűbb, ha párkapcsolatot akarsz majd, és nővel akarod majd, arra fogsz hajtani. Ha csak alkalmit akarsz, és azt is fiúkkal, akkor az lesz a cél.
Én 20 éves koromig elnyomtam magamban.
Egészen addig, még egy kemping közös tuhanyzóban éltem a lehetőséggel, és megéltem az első fiús kalandom.
Spontán volt, így nem volt mit túlizgulni.
Nem bántam meg
Hasonlóan a 2. Kommentelőhöz képest, nekem is 15-16 éves koromban jött elő először hogy kíváncsi lettem más fiúk testére, ebben az időben a képeken és videókon éltem ki titkosan a vágyaim illetve fantáziáltam néhány barátomon, majd elnyomtam magamban 21 éves koromig.
Ekkor 3 éve már heteró kapcsolatom volt amikor ismét vágyat éreztem fiúk iránt, (nem volt konkrét srác) ez teljesen kihatott a kapcsolatomra és szakítás lett a vége mert kezdtem magam egyáltalán nem komfortosan érezni.
Majd úgy döntöttem kipróbálom és miután megvolt az első orális élményem szinte felszabadultam.
Válaszolva a kérdésedre, szerintem egy ideig tudod elnyomni, de nem érdemes. Inkább próbáld ki ha lehetőséged van rá, valami értelmes normális sráccal (aki nem fűvel fával fekszik össze) és ha bejön ez az egész akkor sokkal egyszerűbben fogod tudni saját magad is elfogadni. (Persze ha nem jön be akkor is tisztában leszel legalább vele)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!