Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiús karakterű nőket kedvelő biszex lányok?
Figyelt kérdés
Ti egy lányosabb szexualitású sráccal is el tudnátok képzelni, vagy fontos, hogy biológiailag is női jegyei legyenek a partnernek?2021. jún. 12. 15:47
1/3 anonim válasza:
Egy lányos fiú nem helyettesít egy lányt.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem, igen, erre vagyok kíváncsi, hogy van-e akinél ez lehetséges.
2021. jún. 12. 15:55
3/3 anonim válasza:
Nem vagyok nő, de az ilyen femme/twink beállítottságú férfiakra kevesen kapnak csak - hozzátenném: sajnos. Több gnc pasi kéne a világra és akkor talán mindenki elfogadóbb lenne.
Ha érdekel a véleményem, bár valószínűleg nem, én kifejezetten a biszex femme pasikat preferálom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!