Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen volt az első élményetek azonos nemüvel?
Figyelt kérdés
A másik fél mennyi idős volt? Hol és hogyan ismrted meg? Ezutóbbi érdekel a legjobban mert nekem valahogy sehol nem jött még "alkalom" erre. Pedig mindenki azt mondja, hogy jaj hát úgy jött az alkalom...2021. jún. 12. 09:38
11/16 anonim válasza:
Hetedikes voltam, a barátommal kivertük egymásnak.
12/16 anonim válasza:
14 évesen egy 18 éves sráccal kivertük először csak magunknak egymás előtt, később pedig már egymásnak is. Később pedig szoptuk is egymást.
Angol órákat adott és úgy jöttem össze ezzel az egyetemista sráccal.
13/16 anonim válasza:
13 évesen,nyilvános wc-ben,50 körülivel.
14/16 anonim válasza:
19 évesen, 50 körülivel, online felületen ismerkedtünk meg, és a kocsijában történt a dolog.
(Ezt a módszert viszont nem ajánlom XD)
15/16 anonim válasza:
25 évesen, egyidősek voltunk, Facebook csopiban ismerkedtünk majd átmentünk napokat heteket hónapokat beszélgetni discordon és egymásba szerettünk úgy hogy észre se vettük 3 éve együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!