Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetvegen osszefekudtem a legjobb baratnommel egy
hazibuliban, mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Hetvegen volt egy hazibuli, elegge sokan voltunk kb 20-25 ember. Legtobbjuk ismeros volt de volt koztuk nehany ismeretlen is.Eleg sokat ittunk es kozben felelsz vagy merszeztunk. Az egyik feladat az volt, hogy smaroljak a legjobb baratnommel. Nem tartottuk nagy dolognak, csinaltuk regebben is. Ezutan ment tovabb a buli de kb egy ora mulva tancolas kozben egymashoz simultunk es valahogy bekeveredtunk az egyik szobaba. Elegge reszeg voltam szoval nem igazan tudom hogy tortent, de levetkoztettuk egymast teljesen meztelenre es a baratnom elkezdett ujjazni. Ezutan minden megtortent oda vissza nyalas 69... Akkor nem erdekelt kulonosen nagyon jol esett. Nem vagyok leszbi talan kicsit biszex, de ilyesmit nem terveztem soha. Es egyszer csak a baratnom felkialtott es en is az ajtohoz neztem es hat ranknyitottak es kb 5-10 ember bamulta az egeszet. A legrosszabb az egeszben, hogy nehany perc is eltelhetett, mert nem hallottuk a hangs zene miatt es nem lattuk a 69 miatt. Nagyon szegyellem magam sok fiu es lany is latta mindenemet, pont telibe lattak mindent, mert en az ajto fele pucsitottam eppen. Gyorsan feloltoztunk de mar mindegy volt( meg a puncim is eppen szoros volt elgge, azert is borzasztoan szegyellem magam). Nem keszult video es nem is nagyon beszeltunk a buli ota errol de tudom, hogy mindenki ezen csamcsog. Mit tudjak csinalni, hogy valahogy ne ez legyen most csak az ott levo emberek fejeben? Mindeketten 18 evesek vagyunk
bocsi, de ezen hangosan felnevettem, hogy pont ez aggaszt 😂
"( meg a puncim is eppen szoros volt elgge, azert is borzasztoan szegyellem magam)"
amúgy eléggé parasztság volt a nézőközönség részéről, de ez van, nem tudsz mit tenni. nem tudom mennyire nyugtat meg, valószínű jópár csávó azóta a látottakra veri 😅
de egyébként nem egy világtragédia ami történt, fiatal vagy, eléggé általánosak az ilyen vadulások, lesz majd új téma amin csámcsognak majd... mondjuk a részeg bulizós szexet érdemes megfontolni azért, van rá szép számmal ok, miért nem jó ötlet
2021. jún. 10. 19:38
4/12 anonim válasza:
Remélem készült videó és hamarosan nézhetem a ph-n
2021. jún. 10. 20:01
5/12 anonim válasza:
Csinálj úgy mintha misetörtènt volna. Bármit teszele ezen változtatni nem tudsz csak rontasz a helyzeten ha magyarázkodni kezdesz.
Minden csoda 3napig tart. Ez is max évzároig.
2021. jún. 10. 20:27
6/12 anonim válasza:
Megesik az ilyen egy házibulin, de mivel valószínűleg a nézőközönségetek is ittas volt, kizárt, hogy azon voltak leginkább megrökönyödve, hogy nem vagy frissen borotválva 😃
Ne aggódj, max pár hét, és feledésbe merül az egész szituáció.
Abban viszont ne legyél biztos, hogy nem készült videó, vagy legalább néhány kép rólatok...
2021. jún. 10. 23:43
7/12 anonim válasza:
Mindig készül főleg az ilyenről felvétel
2021. jún. 11. 00:14
8/12 anonim válasza:
Pech, jó nagy pech
2021. jún. 11. 14:28
9/12 anonim válasza:
Semmit... egy ideig beszélnek róla, majd elfelejtik a dolgot. Persze néha szóba kerül majd, de 18 vagy... úgyse ezekkel az emberekkel éled le az életed.
2021. jún. 11. 15:20
10/12 anonim válasza:
Majd legközelebb kétszer átgondolod mit csinálsz, majd a gyerekeid is meg fogják ezt tudni nem hiszem hogy büszkék lesznek rád
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!