Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha 30 alatt kíváncsiságból...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 30 alatt kíváncsiságból kipróbálok kisebb dolgokat fiúval, akkor utána élhetek stabil, hetero házasságban nővel?

Figyelt kérdés
Minden vágyam az, hogy kiegyensúlyozott, jó párkapcsolatban éljek. Mindig is nőkhöz vonzódtam. De pár éve elkezdett enyhén érdekelni pár dolog fiúkkal is. Nem az igazi szex, másrészt meg igazából ez csak a testről szól, nem az érzelmekről, tehát nincs olyan, hogy ránézek egy fiúra, és azt mondom, hogy vele akarok élni, vagy meg akarom ismerni, vagy ilyesmi, csak bizonyos testrészeit meg tudom kívánni kicsit.
2021. jún. 9. 08:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Lehet simán.

Nekem is van családom, miközben szopott már le egy másik srác is, nem csak csajok. Valóban olyan, mintha prostihoz mennél, kaland, csak éppen nem csaj, hanem egy másik srác.

2021. jún. 9. 09:41
 12/15 anonim ***** válasza:

Biszex vagy az biztos. Olyan nöt keress aki eltűri hogy időnként pasival vagy.

Mert hogy kapcsolatban csalni fogod az tuti.

2021. jún. 9. 11:31
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem fogom.
2021. jún. 9. 11:38
 14/15 anonim ***** válasza:

13

Minden biszex pasi így indul. Aztán a népligetben kötnek ki egy fizetős cigány fiúcskànál.

2021. jún. 9. 11:51
 15/15 A kérdező kommentje:
Én azt se tudom, hogy biszex vagyok-e. Inkább csak úgy érzem, hogy van, ami a saját testemben is tetszik, és erre fanyalodom, mert ezerszer egyszerűbb, mint nőhöz jutni. Mondom, olyan ez, mint a prostizás. Ha lenne barátnőm, eszembe se jutna.
2021. jún. 9. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!