Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is szokott "hordani" nyilvános helyen análplugot?
Figyelt kérdés
2021. jún. 6. 20:34
1/10 anonim válasza:
Nyílvános helyen nem, de van hogy 1-2 órát is használom
3/10 anonim válasza:
Sajnos még nincsen plugom de igen valószínűleg kiprbálnám nagyon izgato lenne
5/10 anonim válasza:
Én is azt szeretném tudni mint a kettes. Valaki elmondaná légyszi, hogy ez miért jó és hogyan működik stb.? Párommal nézegettük, hogy vegyünk, de azt hiszem nem teljesen értjük :) Előre is köszönöm!
6/10 anonim válasza:
Nekem is sokszor volt,van bennem. Elmegyek boltba ide oda. Sőt van olyan hogy vibrátor tojást használok. Vagy dupla gésa golyó van bennem. Az is igaz hogy ez nálam kedv függő. Van hogy hónapokig nem érdekel.
7/10 anonim válasza:
Az mire jó, hogy be van dugaszolva a popsid? 🤔
8/10 anonim válasza:
Izgató. Főleg h mások nem tudják. Boltba szoktam menni így. Érdekes dolog lehajolni amikor benned van. Van hogy elmegyek a parkba sétálni. 1-2 órára max. Egyszer megpróbáltam munkahelyen, de pár óra után a síkosító felszívódott és kibírhatatlan lett, úgyhogy a wcben kivettem.
9/10 anonim válasza:
Csatlakoznék, miért jó az anal plug? Légyszi írja le valaki.
10/10 mooti válasza:
Miért jó? Próbáld ki és megérted. Nagyon kellemesen feszít. A nőknek a plug által szűkebb a punci. A férfiaknak pedig egyfajta prosztata masszázs érzését keti. Ez nem bi vagy homo fóbia. Miért is ne lehessen anál élmény a férfinak is ha saját magának vagy egy nő segít benne.
A nők is meg a ferfiak is használják egymásnak örömszerzésre a szájukat. Sok nő ujjazza magát. Akkor ők leszbik? Nem, hisz egyedül vagy férfi partnerével van. Ugyan ilyen a hátsónk is. Sőt, a prosztata miatt jobb a férfiaknak a plug.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!