Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretsz meztelen lenni?
Szégyellős vagy?
Vagy szívesen meztelenkedsz mással is,akár egy jó baráttal együtt is?
Igen.
Az elején nagyon szégyenlős voltam, nem voltam elégedett a testemmel, így gondoltam fejest ugrok a mélyvízbe és elmegyek nudista strandra.
Onnantól elmúlt a gátlásom.
Azóta is nudizni járok, voltam közben rendes strandon is, de már zavart a vizes úszogatya.
A nudin meg azért látni jó pár szép dolgot is, párokat, álló farkat, szexet...
Persze csak nem hivatalos nudin :)
Szeretek. Egyedül és mással is - ha nem zavarja őt. Egyáltalán nem vagyok szégyenlős.
Otthon nagyon gyakran vagyok ruha nélkül, de a szabadban is nagyon jó, nyáron sokszor megyek naturista helyekre. 😊
Én nem igazán szeretek más előtt meztelen lenni. Nem vagyok elhízva, sovány testalkatom van,(nem ropi), de valahogy feszélyezve érzem magam ruha nélkül, mások előtt.
Voltam kollégista szakközépben és egyetemen is, de a kollégista lét sem szüntette meg teljesen a gátlásaimat. Akikkel együtt laktam,előttük nem voltam olyan szégyellős, de idegenek előtt már más a helyzet velem.
Mindez azonban nem jelenti azt, hogy aki nem szégyellős más előtt, azt emiatt elítélném. Sokfélék vagyunk, és ez így a jó.
Unokaöcsémmel szoktam dunaparton.
Nem vagyunk szegyenlősek.
Ja. A ruhának megvan a funkciója, véd a hideg, a sérülések ellen, kielégít egy társadalmi normát, de ezek a szempontok okafogyottá válnak napozás-fürdésnél vagy otthon.
Az mondjuk tök érdekes, hogy az itteni sok pozitív hozzászóláshoz képest a magyarokról nem az az összképem, hogy ennyire elfogadnák a naturizmust, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!