Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szeretsz meztelen lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretsz meztelen lenni?

Figyelt kérdés

Szégyellős vagy?

Vagy szívesen meztelenkedsz mással is,akár egy jó baráttal együtt is?

2021. jún. 3. 21:59
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Az elején nagyon szégyenlős voltam, nem voltam elégedett a testemmel, így gondoltam fejest ugrok a mélyvízbe és elmegyek nudista strandra.

Onnantól elmúlt a gátlásom.

Azóta is nudizni járok, voltam közben rendes strandon is, de már zavart a vizes úszogatya.

A nudin meg azért látni jó pár szép dolgot is, párokat, álló farkat, szexet...

Persze csak nem hivatalos nudin :)

2021. jún. 4. 09:23
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Szeretek. Egyedül és mással is - ha nem zavarja őt. Egyáltalán nem vagyok szégyenlős.

Otthon nagyon gyakran vagyok ruha nélkül, de a szabadban is nagyon jó, nyáron sokszor megyek naturista helyekre. 😊

2021. jún. 4. 10:40
 23/34 manly ***** válasza:
54%
nem
2021. jún. 4. 13:58
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Szeretek nagyon
2021. jún. 4. 19:50
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Én is imádom kis korom óta
2021. jún. 4. 19:53
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Én nem igazán szeretek más előtt meztelen lenni. Nem vagyok elhízva, sovány testalkatom van,(nem ropi), de valahogy feszélyezve érzem magam ruha nélkül, mások előtt.

Voltam kollégista szakközépben és egyetemen is, de a kollégista lét sem szüntette meg teljesen a gátlásaimat. Akikkel együtt laktam,előttük nem voltam olyan szégyellős, de idegenek előtt már más a helyzet velem.

Mindez azonban nem jelenti azt, hogy aki nem szégyellős más előtt, azt emiatt elítélném. Sokfélék vagyunk, és ez így a jó.

2021. jún. 4. 20:43
 27/34 anonim ***** válasza:
90%

Unokaöcsémmel szoktam dunaparton.

Nem vagyunk szegyenlősek.

2021. jún. 6. 06:42
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Igen nagyon, nem vagyok szégyenlős
2021. jún. 12. 15:14
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Igen,most is meztelen vagyok
2021. jún. 12. 17:34
 30/34 anonim ***** válasza:
88%

Ja. A ruhának megvan a funkciója, véd a hideg, a sérülések ellen, kielégít egy társadalmi normát, de ezek a szempontok okafogyottá válnak napozás-fürdésnél vagy otthon.

Az mondjuk tök érdekes, hogy az itteni sok pozitív hozzászóláshoz képest a magyarokról nem az az összképem, hogy ennyire elfogadnák a naturizmust, sőt.

2021. jún. 13. 07:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!