Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bikiváncsiak, még mindig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bikiváncsiak, még mindig tart, avagy soha többé?

Figyelt kérdés
az elso azonos nemuvel valo kaland utan mit ereztetek? ez volt amire vagytatok, vagy soha tobbe nem akartok hallani sem rola? Uzenetben leirom a kerdesem okat ha valaki tudni szeretne.
2021. jún. 3. 21:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt éreztem hogy újra akarom!
2021. jún. 3. 22:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első orális élményem sráccal volt, aki leszopott engem. Egy kicsit feszült voltam, ezért nem tudtam átadni magam teljesen az élménynek. Nehezen is élveztem el. Összességében jó elmény volt, de volt egy kis bűntudatom utána.
2021. jún. 3. 22:09
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
A mélyen kondícionálódott szexuális preferenciák, vágyak nem módosíthatóak, nem tűnnek el - ha el akarod nyomni, csak frusztrálni fog. A páciens személyiségétől függ hogy kezeli, illetve az élménytől. Van aki megkönnyebbül és egyre jobban saját magára talál, másnak erős bűntudata támad és egy ideig nem csinálja. Rajtad áll vagy bukik, hogy mikor békülsz ki önmagaddal, fogadod el saját magad.
2021. jún. 3. 22:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szégyelltem,de másnap már nagyon kívántam.
2021. jún. 3. 22:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Tart mert jó volt.
2021. jún. 3. 23:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szép volt jó volt, még mindig biszexuálisnak tartom magam, de kiéltem magam az azonos nemmel már annyira, hogy egy ellenkező neművel monogám kapcsolatban tudjak lenni hosszú évekig vagy esetleg örökre.
2021. jún. 4. 02:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Addig tart a többségnél,míg találkozni nem kell.

Akkor aztán tele a gatya és uccu, vissza a langyos sz...ba.

2021. jún. 4. 07:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem az első élményem nagyon jó volt tart azóta is
2021. jún. 4. 07:52
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

"kaland utan mit ereztetek?"

Hogy "emiatt paráztam én ennyire?? Semmiség volt, és ráadásul még izgi is".

"ez volt amire vagytatok, vagy soha tobbe nem akartok hallani sem rola?"

Jobb volt, mint amire számítottam.

"még mindig tart, avagy soha többé?"

Utána évekig barátnpm volt, de most, hogy nincs senkim, megint szeretném. :)

Egyébként eddig csak szopás volt (én szoptam).

2021. jún. 4. 09:41
 10/10 sandrisbp ***** válasza:
100%
Nekem az első pár alkalom, alkalmi srácokkal, akiket az utcán szedtem fel éjszaka (illetve inkább ők szedtek fel engem), nem igazán volt jó, mert bátortalan voltam még kezdeményezni, és csak nagyon rámenős srácokkal mentem el, meg a helyszín se volt ideális (kocsi, park, stb), és a srácok se voltak pont az esetem. Viszont egyik se sikerült olyan rosszul, hogy ne azt érezzem utána, hogy maga a dolog az igazán jó lehetne a számomra a MEGFELELŐ PARTNERREL. Később aztán találtam olyanokat is, és így is lett.
2021. jún. 7. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!