Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, ha szabadon lehetne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha szabadon lehetne megválasztani, akkor puncit vagy farkat választanátok magatoknak? Vagy néha ezt, néha azt?

Figyelt kérdés

2021. jún. 3. 21:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Maradnék a jól beváltnál!.21/N
2021. jún. 3. 21:18
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom milyen lehet farokkal élni egyszer talán kipróbálnám.
2021. jún. 3. 21:19
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Puncit.

Köszönöm szépen, de jól elvagyok vele, ha jó a partner. Mármint ez javarészt nem is a partner jóságától függ, hanem a nyitottságától, fejlődni vágyásától, hosszútávú együttlétünkről.

Mindig furcsa számomra, mikor elmegy egy férfi, orgazmusa van, majd feláll, megtörli magát és kész vége. Ezzel szemben nekem van multiorgazmusom és szex után akár 15-30 percen át is fetrengek az ágyba, eufórikus érzetem van és nem is bírok felkelni. Ezt farokkal gondolom nem tudnám elérni.

2021. jún. 3. 21:25
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Maradnék az alap beállításnál. :D
2021. jún. 3. 21:33
 5/14 anonim ***** válasza:
98%
Hát azt gondolom, hogy azért vagyok "lány", mert puncim van. Ilyen kis egyszerű gondolkodású ember vagyok. Szóval köszönöm, nem szeretnék fütyikét.
2021. jún. 3. 21:42
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
A punciért bármennyi farkat kaphatsz, fordítva ez már csak korlátozottan igaz :)
2021. jún. 3. 21:56
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom milyen farokkal élni, ha lenne lehetőségem kipróbálnám pár napra, de maradok inkább a puncinál.
2021. jún. 3. 22:31
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező most az a kérdés hogy magamra milyen nemi szervet választanék, vagy hogy a páromra?

Csak nekem nem egyértelmű?

2021. jún. 3. 22:40
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

3-as a pasiknál ez van:

[link]

2021. jún. 4. 07:20
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

9

Hát nem tudom, eszembe jutnak vicces képek, amikor a férfi mereven néz vmit a plafonon, a nő magában izél, hogy "jaj, mi lehet a baj?", a férfi meg azon gondolkodik, hogy "most az a légy megdöglött vagy csak nem mozog?". :) Plusz azt olvastam, hogy a férfiak nem bunkóságból nem csinálnak semmit szex után, hanem egyszerűen olyan hatások érvényesülnek, hogy elálmosodnak és bizony el is alszanak.

Ez meg elég beszédes: "Only 65 percent of straight women usually or always orgasm during sex, compared to 95 percent of straight men, 86 percent of lesbians", azaz "a hetero nők 65 százalékának van rendszeresen vagy mindig orgazmusa szex közben, míg a hetero férfiak 95 százalékának, a leszbikus nők 86 százalékának". Vmit tudnak ezek a leszbi lányok (amit a hetero férfiak talán nem).

2021. jún. 4. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!