Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi fiúk milyen íze van a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi fiúk milyen íze van a pénisznek?

Figyelt kérdés
21f vagyok, eddig lánnyal voltam csak azonban főút is izgatnak milyen ízű a pénisz? Jó erzes az orál? Ha akarod priviben mond el .
2021. jún. 1. 23:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Finom. A sperma is. Nagyon jó érzés szopni. Amikor a szádba robban a végén az a legjobb.
2021. jún. 1. 23:41
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Finom :D ...Nincs semmi íze.
2021. jún. 2. 03:19
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Rendes tisztálkodás mellett nincs íze.vagy is egy kevés van mert nyilván hormonok,és nemi szerv,de inkább semleges. A sperma állaga ami nekem nem tetszik, és néha az illata.ilyenkor nem vagyok képes lenyelni. Nekem az a legegyszerűbb ha a számba engedem a sajátom,úgy le tudom nyelni. Az íze attól függ mit ettem többet,kicsit sós nekem. Ez viszont egyénfüggő. A kávét,cigi,alkohol sokat tud rontani a dolgon.
2021. jún. 2. 06:59
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A faroknak, ha ápolt, tiszta, semmilyen különös íze nincs. A sperma íze sokmindentől függ. Étel, italfogyasztás, dohányzás, mind befolyásolja az ízét. Eddig nem volt olyan, amit nem tudtam lenyelni, de mások mondták már, hogy van olyan, hogy nem tudják lenyelni.
2021. jún. 2. 07:30
 5/14 anonim ***** válasza:
15%
Sose kóstoltam mert aktív vagyok.
2021. jún. 2. 09:15
 6/14 anonim ***** válasza:
91%
semmilyen
2021. jún. 2. 10:40
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs nagyon ize, nekem jo erzes az oral de bennemvan sub hajlam
2021. jún. 2. 11:47
 8/14 anonim ***** válasza:
85%
nem tudom eddig csak elképzelni tudtam, de izgató a gondolat, hogy szájba vegyek egyet:D
2021. jún. 2. 11:53
 9/14 ZsatarDabas1.8t ***** válasza:
100%
Puha bőr íze van.
2021. jún. 2. 19:02
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Bár aktív vagyok,de szopni,szopok.A tisztát szeretem.Jó ízű.izgató,ha a

torkomba érzem az anyagot.

2021. jún. 3. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!