Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kollégiumban lakok, és a lakótársam hetero fiú, én meg bi vagyok, és kiszeretném verni a farkát, és leszeretném szopni, akkor kérdezzem meg, hogy mit szólna hozzá? Vajon belemenne?
Szerintem nem olyan vészes ez a helyzet.
Engem a munkatársam szokot lesz@pni meló után, amikor zuhanyzunk.
Én teljesen heteró vagyok, de az teljesen mindegy, hogy kinek a szájában van, csak legyen jó.
A feleségem eléggé fogazik, meg kapkod, nem mindíg esik jól.
A munkatársam viszont nagyon jól csinálja. Gyöngéden, finoman, nem kapkodva, szépen lágyan, de a végén olyan mint a porszívó, és mind lenyeli.
Szerintem ha már le akarod szopni, az azt jelenti, hogy őelőtte felvállalod az orientációdat. Ha meg azt felvállalod, szerintem egész egszerűen mondd el neki, hogy meleg vagy / biszex vagy. Ez mégse tolakodó, avval ellentétben, mintha felajánlkoznál neki.
Miután megtudja tőled az orientációdat, figyld meg a reakcióját. Ha abból az derül ki h nem homofób, akkor mondd el neki, hogy tiszteletben tartod az ő heteroszexualitását, bár meg is kérhet téged erre-arra, viszont semmiképp sem erőlteted, ez utóbbit hangsúlyozd!
14.
Ma már egyre többet látni és olvasni a különféle szexpartner kereső oldalakon, hogy heteró férfiak is nagyon szeretnek szopni. A pénisz az tulajdonképpen egy jó nagy méretes csikló.
Az egy kis szint visz az életükbe. 🤷♂️
Mégegyszer, lassan olvasd, hogy megértse: a heterok nem fekszenek le faszikkal, aki megteszi az nem hetero.
Hali ! Eltelt fél év , gondolom már jutottatok valamire ? Megkérdezted, vagy utaltál rá, hogy mit szeretnél ?
És együtt laktok még ?
Vagy szopod azóta, vagy elzavart ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!