Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/9 anonim válasza:
Egy nőnek nem szúr a szakálla. :D
3/9 anonim válasza:
Utolsó: mintha magamat hallottam volna XD
Am,szerintem semmi, legalább is tapasztalataim alapján
4/9 anonim válasza:
Csak férfitől kaptam meg azt a csókot, amire vágytam mindig. Volt lágy,érzéki,volt erősebb,, volt franciás és volt kevésbé az.
Szerencsém volt, hogy olyan partner volt,aki szintén csókpárti volt és nagyon szerette, ahogyan én is.
Ritka az ilyen , a bi férfiak között.
F
5/9 anonim válasza:
A férfiak puncit jobban csókolnak.Legalabbis én azt tapasztaltam,ha a puncimmal csókolóznak az nagyon jó.
6/9 -remete- válasza:
Szerintem semmi különbség. Nincs.
7/9 anonim válasza:
Önmagában csak a nem miatt nincs különbség. Hozzáállás kérdése.
8/9 anonim válasza:
1 csajom:hamm bekapom a fejed.
2 csajom:ha 30mp-ig tartott már túlhosszúnak érezte.
3 csajom:ő nem csókolt hanem verekedett a nyelvemmel.
4 csajom rövid is volt meg visszafogott nem is találkozott a nyelvünk.
Pasijaim nem voltak és csak 2vel smároltam de 1sem volt olyan mint a csajaim...azaz jól csóloktak.
Hosszú, nyelves,nem hatalmasra nyitott szájjal kezdték,stb.
9/9 anonim válasza:
En egy ferfivel csokoloztam de nekem a noi izgatobb foleg ha jol is tud csokolni az a no.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!