Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen idősen volt az első biszex élményed fiúval?
Figyelt kérdés
Hány éves vagy most? És ami főleg érdekel, hogy ti hogy találtátok meg erre a partnert???2021. máj. 27. 16:29
21/30 anonim válasza:
12 évesen,bár akkor azt sem tudtam mi is ez.Nyaraltunk,a szülők elmentek valahová,kettesben voltunk a faházban. A srác letolta a fürdőgatyát én mondta,hogy vegyem le én is,legyünk meztelenül.Aztán csak úgy jött
24/30 anonim válasza:
15 évesen. Mostan 26 vagyok.
Ő talàlt engem.
26/30 anonim válasza:
15 évesen szomstéd sráccal. Most 17 vagyok
27/30 anonim válasza:
13 évesen haverommal. Először közös hoki volt és utána lépegettünk tovább. Most 27 éves vagyok.
28/30 Domi 2000 válasza:
16 évesek voltunk. A haverral felmentünk kajakkal a Szentendrei szigetre és ott egy kevésbé népes helyen pucérkodtunk, kivertük először magunknak aztán egymásét. Aztán mögöttünk a földúton jött egy kiscsaj kerékpárral. Csak egy kis nyári ruha volt rajta s mezítláb tekert arra. Mikor közel ért hozzánk kimentünk elé az útra. Nem jött zavarba, így megkérdeztük jön-e velünk nudizni. Benne volt, ledobta a ruháját - alatta nem volt semmi - ivott a sörünkből, szívta a ciginket, aztán mindkettőnket lecumizott. Nagyon bevállalós volt, pedig fiatalabb volt nálunk. (Mindez hat éve történt)
29/30 anonim válasza:
16 évesen, egy idősebb úr szopott le.
30/30 anonim válasza:
22 éves voltam, iszogatás után haverom szopott le. Azóta is jól esik, ha bármi jó történik fiúval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!