Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex férfiak, tieteket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex férfiak, tieteket izgatna vagy taszítana, ha a passzívnak is állna a farka miközben dugjátok?

Figyelt kérdés

Én egy teljesen kezdő passzív srác vagyok, és még nem próbáltam ki semmit sem férfiakkal.

Viszont kicsit félek partnert keresni, hogy kipróbáljam a passzív szerepet, mert tartok attól, hogy az aktív partneremet zavarná vagy elriasztaná az, hogy miközben szeretkezünk, vagy kutyapózban dugja a seggem, vagy éppen lovaglás közben teljesen állna a farkam.

Emelett még elég feminim alkat is vagyok.

Szerintetek az aktív férfiakat zavarná ez?

Vagy mit szólnának hozzá?

2021. máj. 24. 00:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Az én pasimnak nagyobb a farka, mint az enyém, és neki is kitartóan áll, szerintem izgató.
2021. máj. 24. 10:07
 12/27 A kérdező kommentje:

óhh, köszönöm a válaszokat :) :)

kicsit akkor megnyugodtam, hogy nyugodtan állhat közben a farkam és, hogy az sem baj, hogy feminim testalkatú vagyok :P

2021. máj. 24. 10:45
 13/27 anonim ***** válasza:
90%

Csak ne legyen fúl passzív.Főleg velem szemben bele ül.Foghatom húzogathatom

vagy veri magának.És a végén beterít.Ez nagyon izgi.

2021. máj. 24. 11:19
 14/27 anonim ***** válasza:
90%
Nekem a feminim ferfiak mindig jobban bejottek.:) Es ahogy irtak eleg izgato,ha all kozben a partneremnek is.
2021. máj. 24. 14:09
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Tetszene, nagyon is.
2021. máj. 24. 18:16
 16/27 -remete- ***** válasza:
100%
Még jó hogy izgatna. :)
2021. máj. 25. 15:06
 17/27 A kérdező kommentje:

csak azért érdekelt, mert beszéltem egy aktívval korábban, és ő azt mondta, hogy őt kifejezetten zavarja ha a passzívnak is áll közben

sőt, őt az izgatja ha a passzív nem élvezi vagy ha fáj neki..

és ez egy kicsit elriasztott..

2021. máj. 25. 15:20
 18/27 -remete- ***** válasza:
100%
Ne aggódj nem minden aktív szeret fajdalmat okozni.
2021. máj. 25. 17:47
 19/27 anonim ***** válasza:
67%

Itt tényleg senki se tudja, hogy az feminiN és nem feminim?

maszkulin - feminin

Amúgy meg szerintem úgy van rendjén, ha áll a farkad, miközben análisan izgatnak. Az nem működik jól, akinek nincs merevedése, ha a prosztatáját megfelelő inger éri. Ha jól tudom, az erényövet hordó, szándékosan faszzsugorító sissyknél cél, hogy sose álljon a farkuk, és kizárólag anális izgatásban legyen részük, a farkukhoz nem is nyúlhatnak, ők szex közben sem veszik le az erényövet, a petyhüdt farkukból folyik ki a gci, amikor elélveznek.

2021. máj. 28. 15:16
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Uni vagyok, mindkét oldalt ismerem: nem zavar egyáltalán, sőt!

Lovaglás közben pedig szokták verni nekem közben, úgy még jobb!

2021. máj. 29. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!