Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdő bi srácok ti mire vágytok pasival?
Figyelt kérdés
Na és melyik szerepben?2021. máj. 22. 13:20
12/21 anonim válasza:
Leszopni egy helyes srácot:D
20/f
13/21 anonim válasza:
29 vagyok és szívesen megdugnék egy srácot de le is szophatna.
14/21 anonim válasza:
Szopás, smárolás, recska jöhetne :D
15/21 anonim válasza:
Mindenben benne lennék uniként egy helyes sráccal. 17f
16/21 anonim válasza:
mivel én még semmit sem próbáltam ki sráccal, szerintem elég sok mindenben benne lennék :)
mondjuk szopnám zuhanyzás közben, és utána pedig hagynám, hogy megdugja a seggem kutyapózban vagy esetleg ráülnék a farkára és meglovagolnám
talán azt is, hogy szemből dugjon meg, de közben biztos szégyenlős lennék..
25 vagyok
bár kicsit esélytelen, hogy partnert találjak ezekhez, mert nincs biszex ismerősöm és én elég feminim kinézetű vagyok
vékony, alacsony, hosszú hajú
18/21 anonim válasza:
Arra hogy jól leszopasson egy szép vékony/sportos srác,akár viszonzatlanul is. Orálnál tovább soha nem mennék,de úgy dughatná a számat ahogy csak szeretné:P
19/21 anonim válasza:
jó haver, barát lehetne az illető aztán ki tudja, lehet egymásba habarodnánk a végére, engem ez izgat
20/21 anonim válasza:
Kezdetben csak recska és orál. Aztán ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!