Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Első bi élmény után hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első bi élmény után hogy érezted magad?

Figyelt kérdés
Én ha kiverem srácokra utána rosszul érzem magam. De előtte kívánom. Élőben is így lenne?
2021. máj. 16. 12:19
1 2
 11/19 -remete- ***** válasza:
100%
Kielegülve. :)
2021. máj. 25. 15:14
 12/19 manly ***** válasza:
82%
Utána nem mertem tükörbe nézni annyira szégyeltem magam előtt, h ilyet csináltam.
2021. okt. 31. 08:57
 13/19 kisördög1 ***** válasza:
100%
Ad egyfajta pluszt az, hogy olyat tettem amit nem lenne szabad, de mégis megtettem. Izgalmas.
2021. nov. 3. 08:58
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én örültem. Előtte izgultam nagyon, mert egy olyan srác szopott le, akiről előtte éveken át fantáziáltam és álmomban sem gondoltam volna, hogy élőben is meg fog történni vele. Aztán inkább boldog voltam, hogy megtörtént. Aztán még sokszor megtörtént vele :P
2021. nov. 3. 18:18
 15/19 anonim ***** válasza:
69%
Most jön egy őszinte, hosszabb történet! Még suliba jártam, pont nem volt itthon senki, még volt fél órám indulásig. Egyszer csak rámtört a recskázhatnék(?) ezért neki álltam, viszont nem tudom miért, de konkrétan késztetést éreztem, hogy egy másik srác képépre verjem ki. És így is lett, ráadásul olyat élveztem, hogy ilyet még barátnővel folytatott együttlét során SE éltem át soha. És egyáltalán nem volt bűntudatom, miért is lett volna? Egy ideje már sejtettem, hogy bejönnek a fiúk is.
2021. nov. 4. 00:00
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem is volt hosszú történet :D
2021. nov. 4. 07:07
 17/19 anonim ***** válasza:
91%
nagyon jó volt de utána szégyeltem magam. Hazafelé úgy éreztem az utcán hogy látni rajtam hogy mit csináltam .
2021. nov. 4. 07:29
 18/19 anonim ***** válasza:
16/ átlag válaszokhoz képest hosszabb, de egyébként igazad van :D azt hittem hosszabb lesz
2021. nov. 4. 08:51
 19/19 anonim ***** válasza:
89%
Nekem az első oral után szégyen értettem volt (én szoptam :D) de egyben büszke is voltam magamra mert mégis el jutattam a partnert a csúcsra. Azóta még mindég félek újra próbálkozni (kB 3 év után is).
2021. nov. 4. 16:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!