Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Suliba kiverni gáz vagy menő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Suliba kiverni gáz vagy menő?

Figyelt kérdés

Középsuli, wc vagy öltöző pl

Haverral gondoltam

2021. máj. 16. 10:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%

Inkább az a gáz, hogy ilyeneket gondolkodsz, az meg még inkább hogy ebből egyfajta menőségi presztízskérdést csinálsz.

Ha nagyon rajtad van a kangörcs akkor verd ki a budiban, de nem kell hangoztatni. Nem leszel menő attól hogy feláll a farkad egy budiban, és 1 perc alatt képes vagy kiverni.

2021. máj. 16. 12:22
 12/16 anonim ***** válasza:
69%

Nekem ez alap dolog volt iskolás koromban. Sőt szoptam is eleget iskola WC-ben.

35f

2021. máj. 16. 13:13
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Gáz, főleg ha rajtakapnak, mert egy iskolai wc nem túl hangszigetelt, így sokan hallani fogják. Nem beszélve arról, hogy retorziója is lehet az akciótoknak, gondolok igazgatói intőre vagy fegyelmi tárgyalásra.
2021. máj. 17. 08:30
 14/16 anonim ***** válasza:
93%
Verdd ki a férfi tesi tanároddal, hadd osztozzanak a menőségedben a többiek is.
2021. máj. 17. 21:00
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor vertem ki. Nagyon jó volt. Egyszer az osztálytársam rajtakapott. Azt hittem beárul de odajött és bekapta nekem. A szájába mentem el.
2021. nov. 28. 17:32
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi nincs ebbe, de olvasva az itteni történeteket, ha csak a fele igaz, akkor már inkább az a gáz, ha valaki nem csapta ki legalább egyszer suliban... D

Az én történésem egyszeri volt és anno azt hittem, csak én vagyok olyan elvetemült, hogy arra alkalmasabb időben kirázzam. Ma viszont úgy gondolom, statisztikailag még ketten verhették valahol a farkukat, csak nem voltunk egy helyen... :/

Gyakorlat volt, kora délután és ebédidő. Volt két szaki vagy melós akik el is mentek ebédelni és az a néhány csoporttárs is hasonlóképpen gondolkodott, így egyedül maradtam.

Alapvetően félreeső hely volt, de annyira azért nem. Az iskola egyik melléképületével szembeállva fogtam neki, olyan részen, ahol osztályterem is volt. Tanítás azon a részen nem volt, mert lyukasóra, vagy utolsó óra utáni időszak lehetett már, illetve gyakorlaton inkább a műhelyek pörögtek.

Mondjuk, ha időközben változott volna a helyzet, bajos is lett volna észrevenni, mert kint erős délutáni napfény, bent meg ugye a kintről nézve, jóval sötétebb terem. Ha nem közvetlen az ablakra tapad az ember, szinte kizárt, hogy észrevegyem, ha valaki belép oda tanítani, takarítani, vagy a másik két kolléga, csapatni... D

Na mindegy, nem tudok róla, hogy észrevette volna bárki is, mindenesetre adott egyfajta izgalmat a lebukás veszélye, úgyhogy lőttem is egy szépet, aztán ment minden tovább, a maga útján... D

dec. 26. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!