Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szereted a kisebb méretű péniszt?
Figyelt kérdés
Sokan a nagyokért vannak odáig és az a téma hogy hú mekkora, annál jobb minél nagyobb. Engem a másik véglet érdekel,kinek jön be jobban a kisebb?2021. máj. 14. 13:47
1/10 anonim válasza:
Várj te most lány vagy vagy srác?
2/10 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok,enyhe biszex,azért van ebben a kategóriában a kérdés.
2021. máj. 14. 13:54
4/10 anonim válasza:
Nekem azért jobb a kicsi, mert a viselője is normálisabb sokszor.
5/10 anonim válasza:
Nem tetszik jobban mint egy nagy vagy egy közepes,de kevesbé sem. Ha bejön az illető teste,akkor teljen mindegy hogy mekkora.
6/10 anonim válasza:
Nekem bejön a pici de csak ha vékony a srác akié. Vagy izmos.
8/10 anonim válasza:
Elfogadom a partnerem kissebbel is ha ez lenne a kérdés. Számtalan módszer van az örömszerzésre.
9/10 anonim válasza:
Jobb szeretem a kisebb peniszt, azt tudom torkozni stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!