Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők akiknél előny, ha a pasi biszexuális?
Figyelt kérdés
Mondjuk többes szex miatt például...2021. máj. 9. 13:53
2/9 anonim válasza:
Biztos van, aki hármasra vágyik úgy.
De én pl. senkit nem ismerek :D
3/9 anonim válasza:
Ez nem tapasztalat csak elmélkedés de szerintem egy biszex nőnek nagyobb valószínűséggel jön be egy biszex férfi mint egy heteró. Logikusan végig gondolva erre a következtetésre jutok. Nyíltan ki tudják élni a szexualitásukból adódó vágyaikat amelyeket nem feltétlen tehetnének meg ugyan ilyen szinten egy heteró mellett, szerintem lelkileg is könnyebb lehet nekik egy hullámhosszon lenni mintha az egyikük másmilyen volna.
4/9 anonim válasza:
Volt bi pasim, nem volt előny, de hátrány se, nem számított. De semmiképp se hármas szex miatt voltam vele, szó se lehetett ilyesmiről, nálam a szex az két ember. És ő se vágyott ilyesmire.
5/9 anonim válasza:
Bi nőként az egyik volt párom heteróként akartunk 3ast, az más kérdés, hogy nem jött össze.
És nem lenne előny, se hátrány, ha bi, v. heteró, inkább legyen nyitott.
6/9 anonim válasza:
Igen. Biszex nőként határozottan előnyösnek tartom, hogy a férjem is biszex. Sokkal megértőbbek és elfogadóbbak vagyunk egymással szembe, mintha csak az egyikünk lenne biszex. Szerencsésen egymásra találtunk.
45N
8/9 anonim válasza:
Nálam nem előny, hanem egyszerűen tökély, megőrülök érte. Ha még egy olyan fiúról derülne ki hogy biszex, aki előtte is szimpatikus, különleges volt, én ott vagyok kész. Nem tudom miért..nem a hármas miatt. Heteró lány vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!