Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Megbánnám ha megtenném? 24f

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbánnám ha megtenném? 24f

Figyelt kérdés

Folyamatosan arról fantáziálok milyen lenne egy sráccal a kölcsönös orál, majd miután kivertem, megbánom hogy ilyenek járnak a fejemben. Ha ténylegesen megtenném akkor ugyanígy megbánnám vagy úgy nem lenne bűntudatom?

(Szerintem biszex vagyok de még sosem voltam sráccal, de vágyom rá)

2021. máj. 6. 10:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Én többször megtettem és mindig bűntudatom volt miatta. :/
2021. máj. 6. 10:45
 2/14 anonim ***** válasza:
12%

Jartam mar hasonlo cipoben. Sot, eleg beteg, de sokszor megakartam mar kostolni a spermam meg ilyesmi. Volt mar olyan is, hogy megneztem meddig tudom bekapni a banant. Ezek a kesztetesek rendszerint elmultak maszturbalas utan. Ugy gondolom, hogy csak a tul sok felgyult “feszultseg” es hormon az okozoja. Nem gondolnam, hogy en is bi lennek, hisz van baratnom es amikor vele vagyok egyszer sem fantazialok ilyenekrol, akkor emberi vagyok.

Sot olyan is volt, hogy mar rairtam egy ferfi prostira, hogy majd eljojjon stb. De miutan megvolt a feszultseg levezetes megbantam.

Szoval szerintem elmulna es megbannad.

24F

2021. máj. 6. 10:47
 3/14 anonim ***** válasza:
5%

Tuti megbánnád

En evek oda fantazialok fiuszexrol de ha valaki igazabol hozzam akarna erni azt kettéütném

2021. máj. 6. 10:51
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, csak nem tudom mennyire egészséges dolog az ha sosem élem meg ezt a vágyam, valami tud segíteni a folyamatos kiverésen kívül a mindennapokban ami tartósabb megoldást tudna nyújtani?
2021. máj. 6. 10:57
 5/14 anonim ***** válasza:
12%

Ezt nem bunkosagbol irom. De egy baratno! En elotte az altalam 2-es valaszban leirtak alapjan rengeteg beteg dolgot muveltem. Masra kell gondolni, egy baratno segiteni fog vagy csak menj es csajozz, huzd meg az osszes csajt a kornyeken. Vaagy menj el noi prostihoz,de olyanhoz aki tenyleg szep es megmutatja mi az igazi gyonyor. Bar a cedakat nem tamogatom, viszont amint megtapasztalod milyen a normalis vonzalom es elvezet nem vagysz mas “beteg” dolgokra.

2021. máj. 6. 11:12
 6/14 A kérdező kommentje:
Az igazság az hogy jelenleg is kapcsolatban vagyok, és a szex is jó. Ezek a gondolataim általában akkor jönnek elő amikor magam vagyok.
2021. máj. 6. 11:22
 7/14 anonim ***** válasza:
96%

Butaságokat írnak.

Egy nővel sosem ugyanolyan, mint férfival. Hiába "húzod meg", szopatod meg a város összes csaját, ha fiúval nincs meg az élmény, mindig ott marad a kíváncsiság!

az undorról meg, kielégülés után az ember ált. nem kívánja. Senkivel, nem azért mert nő vagy ffi a másik.

2021. máj. 6. 11:22
 8/14 anonim ***** válasza:
96%
legtöbb kommentet szörnyű olvasni. Amit írtak azok nem megoldások, hanem a vágy elnyomása, ami előbb - utóbb felszínre tör, valamilyen módon. Ha kapcsolatban vagy, ne csald meg a barátnődet, mert az rohadt gciseg lenne, de ha valamiért véget er (nem kívánom, de sose lehet tudni!), szerintem próbáld ki aztán majd meglatod, hogy tetszett-e. Szégyen csak addig lesz, amíg el nem fogadod magadban
2021. máj. 6. 11:44
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen a 8. véleményét osztom.

7. vagyok, a kapcsolatodról épp akkor írtál, mikor én.

2021. máj. 6. 11:47
 10/14 anonim ***** válasza:
87%
en is ugyan igy vagyok kerdezö. nekem is van baratnöm es egy ideje en is fantazialok fiukrol. bar nekem se volt meg semmi. :)
2021. máj. 6. 15:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!