Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy valaki biszex lány létére férfi partnert keres?
Ez teljesen természetes.
A bi nőknek általában van férjük, családjuk, rendes normális életet élnek.
A különbség csak annyi, hogy van a háttérben egy barátnő is, aki vagy publikus, vagy nem.
Van aki megtudja ezt beszélni a férjével, és ez így rendben van, van aki nem, és az csak titokban találkozgat néha napján.
Van ahol ez annyira jól tud működni, hogy bevesznek az ágyukba egy szintén biszex nőt harmadiknak. 🤷♂️
miért ne szeret7ne egy bisex csaj családot alapítani pasival?
én biszex pasiként keresek egy biszex nőt feleségnek, és társnak, és egy nyitott házasságban szeretnék élni, mert meguntam a meg-nem-értést, és aki(k) tudták is -mert inkább elmondtam,- eddig ezt az """állapotot""" egyébként tolerálták, egy-egy kritikus szituációkban (és itt nem megcsalásról beszélek!!!) mindig a fejemre hányták....
szóval a következő kapcsolatomban előre kőbe vésem: a család az család, a sex pedig sex....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!