Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi szexkapcsolat FTM-el? (transz kérdés!)
Férfiakhoz szól a kérdésem.
Aki nem tudja, a FTM (female to male) rövidítés azt jelenti, hogy egy olyan transz srác, aki biológiailag NŐnek született, de hormonokkal már férfiként él, férfiként néz ki, elvegyül az emberek között. Műtéten még nem esett át, megvannak a mellei (kicsik, izlesesek), és a nemi szerve is az eredeti, egyedül a csikló ami a hormonok hatására megnőtt, akár 1-2 cm-es is lehet. Nyilván a testszorzet is férfiasodik (fenék, mellkas, has, comb, lab, stb.)
Vannak-e olyan biszex/panszexualis, esetleg meleg ferfiak, akik el tudnának képzelni alkalmi szexet egy ilyen személlyel?
Ha igen miért, mi vonzana benne, ha nem, miért nem?
Kulturált velemenyekre vagyok kíváncsi, akinek sérti a világnézetét ez a kérdés, ne itt élje ki magát, köszönöm! :)
Fantáziáltam róla, de alkalmi kapcsolatot vszín nem vállalnék be nemtől függetlenül senkivel. Legfeljebb, ha barátság is kialakul és nagy a szimpátia akkor.
Ha nincs borotválva a szőrzet és feltűnő, az lehet zavarna, mert én borotválom magam. Kíváncsi azért vagyok, mert nem voltam sose hozzám hasonlóval. Hogy mi vonzana benne? Jelleme, személyisége és, hogy tetszik-e.
Akárhogy nézzük, nőnek születtél, női a szaporító szerved, én személy szerint nagyon szívesen lennék a partnere egy ilyen embernek.
Azt gondolom, hogy kiélhetném az enyhe biszexuális hajlamomat, mivel férfival sosem lennék. Másrészről biztos vonzó, én szeretem a szőrős nőket, és mivel nagyon szeretek nyalni, imádnám a kiálló csiklót.
Kölcsönös szimpátia esetén én simán benne lennék.Imádnám nyalni, szopogatni a kiálló csiklót.
44F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!