Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bdsm kedvelők, mit kedveltek benne?
Heréket satuba fogni, hogy már az erek is eljönnek rajta.majd ostorral megcsapkodni, vagy tökönrúgni magassarkúban.
26L
Nekem az tetszik az alárendeltségben hogy nem kel irányittanom nem kel döntéseket hozni nincs semmi felelősségem se arra az 1-2 órára. Általában kérem hogy egyszerű feladatokat kapjak amit tudok egyértelműen teljesíteni. Nekem sub szerep az önbizalomhiányból fakad.
25 f
Én irányítani szeretek, keményen.
Jó érzés mikor a szub csaj,azt tesz amit mondok neki,persze úgy, hogy ez neki is óriási örömet okoz,mivel imádják az alárendelt szerepet.
Kb úgy,ahogy a 2-es írja.
F
Szeretem ha használnak, ha kéjjel kínoznak. Illetve az alárendeltséget és a kiszolgáltatottság érzetét is (bilincs, kötözés).
L
Ki kötözöm és a végsőkig nem engedem el élvezni.Persze én önző módon.
Megdugom és megszopatom.Mire engedem,természetesen le szopom,meg érdemli,
addigra legalább kétszer el élveztem már.
A legjobb összefoglaló a kérdésedre, az "intenzitás" szó nekem. Több mint a normál szex. Nyilván egy jó szex is lehet intenzív, de a bdsm-ben összeadódnak a dolgok és egy jóval intenzívebb élményt kapsz.
Remélem tudtam segíteni, bár a többiek inkább konkrétumokat írtak le.
Én azt élvezem, ha megalaznak azzal, hogy a nemi szervem kinozzak, labnyalatassal, stb. amit az urnom szeretne es meg nekem is belefer
Azert mert valahogy izgat ha egy no iranyit, o mondja meg mit akar, en meg szenvedek alatta
Ennyi, remelem nem leszek elitelve
F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!